Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Niekdajšia spevácka hviezda vyhlásila bankrot a dnes desí vzhľadom: Čo sa jej stalo?
Zdielať na

Niekdajšia spevácka hviezda vyhlásila bankrot a dnes desí vzhľadom: Čo sa jej stalo?

Zdroj: Profimedia.sk

Spomínate si ešte na popovú skupinu Sugarbabes? Jednu z jej pôvodných členiek by ste dnes nespoznali!

Chytľavé tanečné pesničky a tri krásne dievčatá boli pred takmer 20 rokmi zárukou úspechu v hudobnom biznise. Aj preto istý producent dal dokopy formáciu Sugarbabes, ktorá zažila ozajstnú slávu. Tú jedna z jej niekdajších členiek Mutya Buena zjavne nedokázala ešte ani dnes spracovať. 

Takto Mutya vyzerala na začiatku kariéry

Kým staršie ročníky ich hity veľmi dobre poznajú, mladším meno Sugarbabes už zrejme nič nehovorí. V niekdajšom dievčenskom zoskupení dlhé roky fungovala aj Mutya Buena. Po rozpade skupiny sa snažila ako sólová speváčka. S pár skladbami sa jej aj podarilo zabodovať, no potom už s hudbou dieru do sveta neurobila. Pred pár rokmi vyhlásila osobný bankrot a dnes si zarába tým, že vystupuje v rôznych reality šou. Ostatné roky púta pozornosť najmä svojím zovňajškom, ktorý sa neustále mení. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

have u a lady who can do all ?❤? love u photography @owenjamesvincent make up @ginaparr_makeup ❤ hair @danielhazlewood ❤

Príspevok, ktorý zdieľa mutya buena (@official_mutyabuena),

Má zväčšené prsia, v zadku výplne, telo jej zdobia početné tetovania a pírsingy a zo všetkého najviac miluje výstredné oblečenie a mejkap. Hoci sama svoj imidž považuje za sexi, mnohých skôr desí tým, ako vyzerá. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie