Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pred svetom skrývala tajomstvo, no zverila sa do rúk Lucid: Tá Zuzanu premenila na nepoznanie
Zdielať na

Pred svetom skrývala tajomstvo, no zverila sa do rúk Lucid: Tá Zuzanu premenila na nepoznanie

Zdroj: Facebook/Lucid Style

Populárna vizážistka Lucia Lucid Sládečková už nie raz predviedla svoje kvality. Tentoraz premenila Slovenku Zuzanu na neskutočnú krásku.

Zuzana sa na prvý pohľad od väčšiny žien ničím neodlišuje. Má super postavu, peknú tvár a husté dlhé vlasy. Miesto vlastnej hrivy však nosí parochňu, keďže trpí univerzálnou alopéciou - teda stratou vlasov a ochlpenia. 

Zuzana, ktorá sa pod rukami Lucid zmenila na nepoznanie

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#alopecianbeauty

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana_K (@zuzana_k_krajciova),

Bola to práve Zuzana, ktorá Lucid oslovila, aby z nej pomocou mejkapu vyčarovala sexi kosť. A výsledok? Ten stojí naozaj za to! Lucid by svojou prácou mohla konkurovať aj zahraničným špičkách v tomto biznise. Presvedčite sa na vlastné oči.. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prisla mi sprava na funpage Lucid Style s napadom o licenie na kameru. Zuzka to sama nazvala “power of makeup” . Dakujem, ze mame uzasne zeny ktore vysielaju energiu a podporia tie dalsie. Zuzka ma univerzalnu alopeciu, co znamena strata ochlpenia a vlasov. Je to jedna uzasna a krasna zenska!!! Velmi ma potesila jej navsteva u mna a pomahal mi s tym moj kamarat @monsinor_had ktory video tocil a strihal. Ludia, jednoducho ma bavite!!! Bavi ma byt s Vami a bavi ma robit co milujem.. . Pozrite si nase video, obsahom je odkaz pre zeny od Zuzky @zuzana_k_krajciova : “Ruza bude vzdy ruzou aj ked vsetky lupienky opadaju a ani vietor ju nezlomi..” . Majte krasnu nedelu ? . #alopecia #alopeciauniversalis #makeupbylucid #makeup #wig #alopecia #powerofmakeup #magic #makeupartist #tutorial #thankful . ?? Vo videu som pouzila uzasnu kulmu od @hottoolspro_czsk ? dakujem @zuzana_bartosova.cz_sk za prodokuty ktore Vam pomalinyk budem zdielat!

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Sladeckova (@makeupbylucid),

Súvisiace články

Najčítanejšie