Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Internetom koluje nová mánia: Tisíce žien má pehu na jednom mieste, máte ju tiež?
Zdielať na

Internetom koluje nová mánia: Tisíce žien má pehu na jednom mieste, máte ju tiež?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Magické znamienko baví ľudí na sociálnych sieťach, na rovnakom mieste ho majú takmer všetky ženy. No schválne, pozrite sa, či ho máte aj vy!

Nevinná fotografia na Twitteri spôsobila hotové internetové šialenstvo.

Kamarátky si odfotili svoje zápästia, pretože zistili, že každá z nich má znamienko na zápästí, dokonca na takmer identickom mieste. Ani jedna však nečakala, čo tento obyčajný post rozpúta.

Twitter

Na záber začali reagovať mnohí ľudia a rozšíril sa po sociálnych sieťach ako blesk. Keď ženy uvideli spomínaný záber, automaticky sa pozreli na svoje zápästie a keď si našli pehu tiež, začali pridávať svoje fotky.

Zaujímavé je, že znamienko na tomto mieste má aj mnoho žien, ktoré na tele žiadne iné znamienka nemajú, niektoré si ho našli schované pod náramkom či hodinkami. Ako je to možné a čo tento zvláštny jav znamená?

Záhada či obyčajná náhoda?

Žien, ktoré si našli pehu na tomto mieste síce stále pribúda, no dôvod, prečo je ich toľko, zatiaľ nikto neobjasnil. Zápästie je miesto, ktoré zvyčajne „vytŕča“ z odevu a je teda neustále vystavené slnku a na rozdiel od ostatných častí, nie je ničím kryté. To, že práve na tomto mieste sa vďaka slnku objaví malá peha či znamienko, nemusí byť žiadna záhada, ale iba úplne prirodzený jav.

Pozrite sa na svoje zápästia, našli ste si tam rovnakú pehu aj vy?

Twitter

Twitter

Twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie