Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
PRVÁ FOTO tváre popálenej českej youtuberky Týnuš: Konečne odhalila, ako na tom je
Zdielať na

PRVÁ FOTO tváre popálenej českej youtuberky Týnuš: Konečne odhalila, ako na tom je

Zdroj: instagram/tresnickova

Video, ako počas nevydarenej ohnivej šou vzbĺkla, stále koluje internetom. Nešťastná nehoda vychytenej českej vlogerke Tínuš Třešničkovej navždy zmenila život. Ako dnes vyzerá?

Bola v zlom čase na zlom mieste a život taký, aký ho poznala do osudnej nehody, sa pre ňu navždy zmenil.

Odvtedy je česká kráska v nemocnici v Turecku, kde sa lieči z ťažkých popálenín, ktoré utrpela na viac ako 30 percentách tela. Hoci so svojimi fanúšikmi stále komunikuje cez sociálne siete a pridáva aj fotky, tie sú však z obdobia ešte pred nehodou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Začaly se mi zase množit zprávy, že jsem o sobě dlouho nedala vědět, jestli už jsem v ČR atd. Tak nebojte, žiju? Bohužel se mi nevyplnilo mé jediné vánoční přání; a to být už na svátky zdravá doma. Nicméně moc si vážím každé jedné zprávy od vás, vždy mě překvapíte, že jste na mě po takové době ještě nezapomněli?❤️ Zachvilku to budou 3 měsíce, co jsem tady v nemocnici a bohužel nelze odhadnout můj návrat domů. A přestože bolest je někdy opravdu nepříjemná, psychicky je to ještě náročnější. Léčba vyžaduje velkou trpělivost. Podle doktorů se ale vše hojí tak jak má a jsou s prozatimními výsledky spokojeni. Vám bych chtěla popřát krásné svátky a hlavně, prožívejte každý den, každou chvilku naplno. Nikdy nevíte, co přijde zítra. P.S. Fotka je z minulého roku z krásného vánočního focení pro @fashionplanetcz ??

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Len nedávno sa odvážila svetu ukázať svoje popálené ruky, na ktorých jasne vidieť, ako jej ich oheň zničil. Pred pár dňami konečne ukázala aj svoju tvár a bol to šok! Vrchná polovica tváre vyzerá ako kedysi, no tú spodnú, ktorú mal zasiahnuť oheň, si naďalej zakrýva. Zdá sa však, že liečba je na dobrej ceste a kráska sa zotavuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie