Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Môže takto vyzerať po 50-tke? Halle Berry ukázala sexi postavu aj odvážny účes
Zdielať na

Môže takto vyzerať po 50-tke? Halle Berry ukázala sexi postavu aj odvážny účes

Zdroj: Profimedia

Jej krásnu pleť, dokonalé krivky a kondičku, jej môžu závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Najnovšie sa pochválila zmenou účesu, čo poviete, sekne jej to?

Exotickej herečke by skutočný vek netipoval snáď nikto. 52-ročná Berry miluje šport a cvičenie, čo je vidieť na jej pevnej a krásne tvarovanej postave!

Krásna Halle Berry si zahrala v tretej sérii úspešného filmu John Wick po boku Keanu Reevesa, ktorý môžete momentálne vidieť aj v slovenských kinách.

;

Na premiére tohto filmu v Los Angeles zažiarila v takomto sexi outfite, ktorý perfektne zvýraznil jej postavu. Prítomným hosťom neunikol ešte jeden detail a to nový účes. 

Profimedia

Halle si nechala urobiť rafinovaný undercut, pri ktorom sa vyholí časť hlavy nad šijou a miesto sa zvyčajne ozdobí nejakým vzorom. Je super, že ak si necháte vlasy rozpustené, nie je nič vidieť, a keď zatúžite po zmene, vlasy si jednoducho vypnete, tak, ako to urobila aj Halle.

Profimedia

​Herečka si tento účes obľúbila, lebo ho nemá na hlave po prvýkrát. Ako sa vám páči? Mali by ste odvahu vyskúšať si ho tiež?

https://www.instagram.com/p/BxgVpw2DbRp/

https://www.instagram.com/p/Bxhj9hqDZGQ/

Súvisiace články

Najčítanejšie