Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žena zažila horor u kaderníčky: Z nadpojených vlasov jej trčali drôty
Zdielať na

Žena zažila horor u kaderníčky: Z nadpojených vlasov jej trčali drôty

Zdroj: facebook/MaireadOhare

Mladá mamička si po dlhom premýšľaní nechala svoje svetlé vlasy nadpojiť umelými, aby sa popýšila dlhou korunou krásy. Nedopadlo to však podľa jej predstáv!

Angličanka zatúžila po dlhých a hustých vlasoch. Na facebooku našla výhodnú ponuku na predlženie svojich vlasov, neváhala a spoločnosť oslovila.

Netrvalo dlho a pani z firmy k nej zavítala, vraj aby na vlastné oči videla jej farbu vlasov a podľa nich objednala príčesky. Všetko vyzeralo byť v poriadku. O týždeň na to, k nej prišla opäť a na vlasy jej pripevnila pramene tých umelých. Mladá mamička jej za všetko zaplatila takmer 300 eur. Z nových vlasov sa však tešila iba pár dní. „Na začiatku vyzeralo byť všetko ok. Po pár dňoch ma však hlava začala príšerne bolieť. Moje vlasy sú jedno neupravené hniezdo a trčia mi z nich kúsky železa,“ zverila sa v zahraničných médiách. Keď kaderníčku kontaktovala, aby jej príčesky odstránila a vrátila peniaze, už jej neodpisovala a na facebooku si ju zablokovala.

Ako neskôr vyplávalo na povrch, išlo o podvodníčku, ktorá za veľmi krátky čas stihla oklamať stovky žien. Medzičasom už na facebooku vznikla skupina, ktorá si o nej vymieňa informácie a začal sa hon na podvodníčku! Oklamané ženy zdieľajú jej facebookový profil a zdá sa nebude dlho trvať a bude sa zodpovedať pred súdom.

 Aj takto vyzerá práca podvodníčky

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie