Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Známa speváčka šokovala fanúšikov priznaním: AHA, čo skrýva pod mejkapom!
Zdielať na

Známa speváčka šokovala fanúšikov priznaním: AHA, čo skrýva pod mejkapom!

Zdroj: Instagram

Aj slávni ľudia majú svoje mindráky a trápenia, ale len niektorí z nich sa k tomu priznajú. Táto hviezda dokázala z „nedokonalosti“ urobiť dokonca svoju prednosť.

Niekto má veľký nos, iného trápia odstávajúce uši, či problematická pleť. Speváčka Kesha ukázala svoju tvár bez štipky mejkapu a úplne zblízka, čím si vyslúžila veľký obdiv.

Na pódiu a na profi fotografiách je väčšinou výrazne nalíčená, aj keď jemné pehy sa nedalo nevšimnúť si ani pod vrstvami mejkapu.

Takto vyzerá Kesha zvyčajne...

https://www.instagram.com/p/BfT1g-IhB4G/

Kontroverzná speváčka Kesha sa však rozhodla ukázať úplne prirodzená a na svoj Instagram zavesila detailnú fotografiu tváre úplne bez líčidiel a filtrov. Hoci sa už pehatá ukázala niekoľkokrát, takto „s kožou na trh“ vyšla po prvýkrát.

https://www.instagram.com/p/BsqxOCchIv0/

Za krátku chvíľu získala takmer pól milióna lajkov a množstvo pozitívnych komentárov. Ľudia jej ďakujú za odvahu a úprimnosť a väčšina z nich pokladá jej tvár husto posiatu pehami za krásnu a výnimočnú.

Kesha odhalila svoju tvár preto, lebo chce na sebe v tomto roku viac pracovať, a chce sa naučiť mať sa rada takú, aká je, aj so svojimi nedokonalosťami. Za nás má palec hore!

Medzi známe pehavé krásky patrí napríklad aj Meghan Markle, Gisele Bündchen, Kylie Jenner a niekoľko ich máme aj my. Krásna aj s pehami je napríklad Táňa Pauhofová či speváčka Tina.

Profimedia

facebook/Gisele Bündchen

instagram

JOJ

​https://www.instagram.com/p/BoHj2muhIj7/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie