Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOP premena, z ktorej padnete na zadok: Z retro dámy spravili SEXI kočku
Zdielať na

TOP premena, z ktorej padnete na zadok: Z retro dámy spravili SEXI kočku

Zdroj: youtube/Rachael Ray Show

Táto žena trošku zaspala v 80-tych rokoch a to nielen účesom, ale aj celkovým imidžom a štýlom obliekania. Zmena jej neuveriteľne prospela, je z nej úplne iná osoba!

Musíme uznať, že toto je jedna z najlepších premien, aké sme doteraz videli. Klobúk dole pred šikovnými rukami odborníkov!

Cathy Fidler je trojnásobnou mamou a dokonca už aj babičkou. Výchove detí obetovala doteraz úplne všetok čas a na seba jednoducho nemyslela. Dcéra sa preto rozhodla, že mamu prekvapí a prihlásila ju do známej relácie, kde ľuďom menia nielen účes, ale aj imidž.

Fantastická premena

Dcéra Kayla mamu prihlásila na premenu aj preto, že sa blížila svadba jej brata. Bola to tá najlepšia príležitosť, ako ju konečne zbaviť starodávneho looku, ktorý od mladosti vôbec nezmenila.  

youtube/Rachael Ray Show

Kaderníci a stylisti sa Cathy ujali a začali s najväčšou premenou v jej živote. Zbavili ju nepekných a pridlhých kudrliniek a spravili jej trendy účes s novou farbou, ktorý sa jej bude navyše veľmi jednoducho upravovať. Jej tvár jemným líčením úplne rozkvitla a čerešničkou na torte boli červené púzdrové šaty, ktoré jej sadli ako uliate.

youtube/Rachael Ray Show

Keď dcéra uvidela svoju mamu, neverila vlastným očiam a od dojatia sa rozplakala. Vyzerá naozaj skvelo, čo poviete? A omladla o niekoľko rokov!

youtube/Rachael Ray Show

Tak toto je rozdiel ako hrom! Tlieskame!

youtube/Rachael Ray Show

​Pozrite si premenu Cathy aj vo videu:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie