Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo o vás prezradí farba rúžu, ktorú používate najradšej? Budete prekvapené!
Zdielať na

Čo o vás prezradí farba rúžu, ktorú používate najradšej? Budete prekvapené!

Zdroj: unsplash.com

Aký rúž je váš najobľúbenejší? Podľa najnovšej štúdie práve odtieň, po ktorom siahate najčastejšie, môže o vás prezradiť naozaj zaujímavé veci.

Ružová, červená, fialová alebo béžová? O tom, že majú farby veľký vplyv na človeka, nie je pochýb. Pôsobia na našu psychiku, emócie, nálady, a dokonca aj zdravie. Výskumy tiež zistili, že prostredníctvom farieb vysielame do sveta informácie o tom, akí sme. Dokonca aj farba rúžu o nás veľa prezradí. Čo všetko?

Jasne červená farba

Ste prirodzene odvážna, tvorivá a ambiciózna. Táto farba vyjadruje veľké množstvo zdravého sebavedomia. Podľa štúdie sú ženy, ktoré používajú rady červený rúž, ochotné ísť na rande s niekým, koho spoznali online. Ak podvedome siahnete po jasne červenom rúži, je jasné, že ste vo vnútri vášnivá bytosť. Baví vás obdiv a nevadí vám, keď ostatní vidia aj vašu zmyselnú stránku.

Thinkstock.com

Svetlo červená

Svetlo červená je známkou vašej skromnosti. Žena, ktorá používa tento odtieň, pravdepodobne preferuje pokojnejší život a netúži byť stredobodom pozornosti. Avšak to, že ste pokojnejšie, neznamená, že ste nudné! Máte obrovský vnútorný život, len môže trvať dlhšie, než ho niekto preskúma. Keď máte na perách túto farbu, vysielate okoliu signál, že druhá osoba bude musieť vyvinúť trochu väčšie úsilie, ak vás chce naozaj spoznať.

unsplash.com

Nude - neutrálna

Nahé líčenie preferuje veľa žien, a vôbec to nemusí znamenať, že sú plaché! V skutočnosti máte veľa spoločného s nositeľkami červenej farby. Nebránime sa online zoznamovaniu a zameriavate sa na rozvoj kariéry. Ľudia vás vnímajú ako milé, pekné a spoľahlivé typy.

pinterest.com

Ružová farba

Ak používate často výraznú ružovú farbu, vediete zrejme dobrodružný život a nebojíte sa to ukázať svetu. Vaše obľúbené slovo by mohlo byť "áno" - áno novým výzvam, dobrodružstvám, novým ľuďom, novým chutiam aj skúsenostiam. Je málo vecí, ktoré by vás mohli vydesiť. Ak máte pocit, že ste až moc vyčerpaná alebo sa niečoho bojíte, siahnite po ružovom odtieni. Táto farba vám pomôže riskovať.

Thinkstock

Vínová farba

Nositeľky vínového odtieňa rady zvádzajú. Neponáhľajú, keď chcú niečo získať, a dávajú prednosť tomu, aby mali na všetko dosť času. Vychutnávate si každý aspekt života, ktorý z vás robí ženu, ktorá vie, ako žiť v prítomnom okamihu. Pokiaľ ide o lásku, dávate prednosť pomalšiemu a zvodnému zvádzaniu pred rýchlym dobytím. Táto farba je dobrá pre tie ženy, ktoré majú pocit, že ich vzťah je už trochu fádny.

Vsaďte na tmavé pery.

Pinterest

Marhuľová farba

Tento odtieň o vás hovorí, že ste láskavá a štedrá. Rada sa staráte o svoju rodinu a priateľov a vždy im viete kryť chrbát. Dokážete investovať veľa energie a času, pokiaľ ide o lásku a priateľstvo. Chcete, aby sa k vám cudzí ľudia správali láskavo? Použite marhuľový rúž, ľudia vás budú vnímať ako veľkorysú osobu.

pinterest.com

Taupe farba

Táto farba je niečo medzi sivou a béžovou. Je to farba nevtieravá, neutrálna a vďaka tomu často funguje ako podklad. Je nadčasová a naznačuje, že ste hlboko premýšľajúci človek. Máte obvykle vzťah k prírode, zvieratám a okolitému svetu. Nezaujímajú vás povrchné zážitky a plytké vzťahy. Nachádzate zmysel vo všetkom, čo vidíte a robíte. Tento odtieň vám pomôže, ak máte vážnejší problém, a uzemní vás.

pinterest.com

Čierna farba

Čierny rúž? Prečo nie. Rozhodne to neznamená, že ste negatívna alebo zlá bytosť, ale naznačuje len, že máte aj svoju temnú stránku. Pravdepodobne máte čierny zmysel pre humor a nie je ľahké vás rozosmiať. Ste tak trochu rebelka, ktorú túžia ostatní preskúmať.

joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie