Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Už nevie čo so sebou? Pozrite sa, čo spravila Kardasianka so svojimi zubami
Zdielať na

Už nevie čo so sebou? Pozrite sa, čo spravila Kardasianka so svojimi zubami

Zdroj: Instagram

Kim Kardashian sa pochválila na sociálnej sieti svojim najnovším módnym doplnkom a ľudia len neveriacky krútia hlavami. Naozaj sa jej toto páči, alebo už nevie, na čo míňať peniaze?

Hviezda reality šou sa netají tým, že miluje luxus a doplnky, za ktoré utráca sumy, z ktorých sa bežným smrteľníkom zakrúti hlava. Po tom, čo ich s manželom pred dvomi rokmi okradli v Paríži, prestala drahé šperky zverejňovať na sociálnej sieti, ale dlho to nevydržala a opäť sa pochválila mega drahým šperkom, ktorého hodnota nebola zatiaľ zverejnená.

Hriešne drahý úsmev

Kim Kardashian zverejnila na Instagrame detailný záber svojich zubov, ktoré si nechala vyzdobiť diamantovými ozdobami na spodnom rade a medzi dvoma hornými prednými zubami jej žiari diamantový kríž.

https://www.instagram.com/p/Bsgtvw0n4Wh/ 

Tento luxusný doplnok jej na mieru vyrobila parížska dizajnérka šperkov Dolly Cohen. Koľko ju táto okrasa stála, radšej ani nezverejnila. Ľudia jej však dali v komentároch najavo, že sú z jej rozmarov a rozhadzovania peňazí totálne zhrození.

Kim však nie je jediná hviezda, ktorá nosí na zuboch diamanty. Rovnaký typ šperkov v minulosti nosila napríklad aj Madonna, Rihanna či Jay-Z.

Kardasianka si kritiku fanúšikov vôbec nevšíma. Pár dní pred diamantovými ozdobami na zuboch zase prezradila, že behom chvíle minula 9-tisíc dolárov za kabelky Louis Vuitton pre svoje dcéry a netere.

https://www.instagram.com/p/BrmECt2njJE/

Súvisiace články

Najčítanejšie