Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chcela si nafarbiť obočie doma, ale TOTO nečakala: Pozrite sa, ako dopadla!
Zdielať na

Chcela si nafarbiť obočie doma, ale TOTO nečakala: Pozrite sa, ako dopadla!

Zdroj: Profimedia

Mladá žena chcela ušetriť čas aj peniaze, ale namiesto toho ju čakala hotová katastrofa. Keď uvidíte, čo sa jej stalo, nikdy to nebudete skúšať doma!

Montanna Eastwood (19) si pravidelne farbila vlasy, tak ju ani len vo sne nenapadlo, že farba určená priamo na obočie, by jej mohla spôsobiť nejaké problémy. Stačilo pár minút a život sa jej zmenil na hotové peklo!

Mladé dievča si kúpilo špeciálnu sadu na farbenie obočia, pretože ho chcela mať tmavšie a nechcelo sa jej ho každý deň dofarbovať. Postupovala presne podľa návodu a farbu nechala pôsobiť iba päť minút. Montanna bola s výsledkom najskôr spokojná, obočie bolo mierne tmavšie, presne tak, ako si želala.

Na toto si dávajte pozor!

Už po dvoch hodinách jej začalo obočie aj celé okolie červenať, príšerne páliť a vyhádzali sa jej nepríjemné vyrážky. Celú noc zažívala šialené bolesti a ráno išla okamžite do nemocnice, lebo vedela, že je zle.

Profimedia

V nemocnici jej potvrdili alergiu na látku, ktorá sa vo farbe nachádzala a okamžite jej nasadili steroidné tabletky a antihistaminikum. Lekári jej povedali, že mala šťastie a mala by sa doliečiť bez následkov.  

Profimedia

Montanna sa priznala, že túto farbiacu sadu nikdy predtým nepoužila, ale ani ju len nenapadlo, že krátkych 5 minút, môže napáchať také strašné a najmä bolestivé škody.

Hoci sa jej obočie celkom nespálilo a nezostanú jej následky, na tú šialenú bolesť tak skoro nezabudne. Mladá žena sa rozhodla svoj príbeh a fotografie zdieľať najmä preto, aby varovala ďalšie mladé ženy.

“Nájdite si tých pár minút navyše a predtým, než si budete nanášať akúkoľvek novú farbu, otestujte ju na svojom zápästí,” odkazuje.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie