Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ženy jej závideli sexi telo: Potom ukázala fotky bez úprav a bol to ŠOK
Zdielať na

Ženy jej závideli sexi telo: Potom ukázala fotky bez úprav a bol to ŠOK

Zdroj: Instagram

Má krásnu tvár, blond vlasy a oblé ženské krivky, vďaka ktorým predvádza plavky. Jedného dňa však táto kráska ukázala, ako jej telo vyzerá bez všetkých úprav.

Ariella má 21 rokov a žije v Austrálii. Okrem iného si zarába ako modelka a bloggerka. Jej Instagram je plný fotiek práve v plavkách a spodnej bielizni.

Instagram

​Hoci na prvý pohľad na nich vyzerá dokonale, opak je pravdou. Ariella nedávno vyšla s „farbou“ von a zverejnila fotky bez akýchkoľvek úprav. Už na prvý pohľad vidieť, že jej zadok aj stehná zdobí celulitída. A práve pre ňu sa jej mnohí vysmiali... Nikto však nepočítal s jej reakciou! Kráska zverejnila emotívnu spoveď, v ktorej priznala, ako veľmi a koľko rokov sa pre celulitídu trápila. Držala diéty, športovala a robila všetko možné, aby sa jej zbavila, no nič nepomáhalo. Aj preto sa jedného dňa na to vykašľala!

Instagram

​A dnes je z nej oveľa sebavedomejšia mladá žena ako kedykoľvek predtým. Dokonca svojimi fotkami povzbudzuje iné ženy, aby sa za svoje telá nehanbili. „Celulitída neuberie na vašej kráse. Nezobrazuje vaše zdravie a rozhodne to nie je niečo, pre čo by ste sa mali menej ľúbiť,“ odkazuje všetkým.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie