Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Žena sa nestrihala 22 rokov: Prezradila recept na zdravé a rýchlo rastúce vlasy
Zdielať na

Žena sa nestrihala 22 rokov: Prezradila recept na zdravé a rýchlo rastúce vlasy

Zdroj: Profimedia

Príliš dlhé vlasy väčšinou nie sú pekné, ale neskutočná hriva tejto ženy priam žiari zdravím a nádherným leskom. Ste zvedavé, čo jej pomáha?

Cory DeAn Cowley (29) z Floridy si vlasy naposledy nechala podstrihnúť, keď mala 7 rokov. Odvtedy ich necháva voľne rásť a stará sa o ne veľmi jednoducho, pretože sa snaží ich nezaťažovať.

Ako živá Rapunzel

Dlhovlasé ženy, ktoré sa vôbec nestrihali, mala Cory v rodine, bola to nepísaná tradícia, ktorej sa držali dievčatá a ženy zo strany jej matky. Ešte keď bola male dievča, rozhodla sa, že ich chce nasledovať.

Profimedia

Aké je tajomstvo jej dlhej a lesklej hrivy? Cory tvrdí, že najdôležitejšie je vlasy nezaťažovať prípravkami plnými chémie, ktoré ich postupne oslabujú, vysušujú a pritom pokožka hlavy sa rýchlo mastí. Ona si vlasy nikdy nefarbila, nepoužíva ani žehličku či kulmu na vlasy. Raz a čas si ich umyje šetrným prírodným šampónom a najradšej si ich necháva rozpustené.

Cory priznáva, že niekedy jej vlasy robia starosti, napríklad, keď si ich prisadne v aute. Tiež sa pravidelne stretáva s tým, že jej vypisujú rôzni muži, pre ktorých sú dlhovlasé ženy mimoriadne sexuálne príťažlivé a dávajú jej neslušné návrhy.

Čo poviete na jej vlasy vy? Páčia sa vám, alebo je to podľa vás prehnané?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie