Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Trápilo ju silné akné, dnes má krásnu a mladistvú pleť: TOTO je tajomstvo Vicky B
Zdielať na

Trápilo ju silné akné, dnes má krásnu a mladistvú pleť: TOTO je tajomstvo Vicky B

Zdroj: Instagram

Aj vy sa pri pohľade na ňu čudujete, ako môže vyzerať tak mlado a sviežo, keď má štyridsaťštyri rokov a štyri deti? Jej tajné triky môžete vyskúšať aj vy!

Je speváčka, dizajnérka, módna ikona a najmä štvornásobná mama. Ako to, že Victoria Beckham vyzerá aj dávno po štyridsiatke tak mlado?

V jej prípade aspoň zatiaľ nejde o plastiku. K mladistvému vzhľadu jej okrem dodržiavania zdravého životného štýlu pomáhajú aj jednoduché beauty triky, ktoré sa naučila od svetoznámej vizážistky Wendy Rowe. V čom spočíva ich tajomstvo?

Plné, ale prirodzené pery

Farba, ktorá svedčí každému a vďaka nej si môžete opticky zväčšiť pery? Určite nude! Victoria na ňu nedá dopustiť a robí dobre. Touto farbou rozhodne nič nepokazíte, budete pôsobiť sviežo a prirodzene. Ak nájdete ten pravý odtieň pre vás, na konci nezabudnite do stredu pier použiť bodku priesvitného lesku.

Facebook

Zvýraznenie očí

Od hviezdnej vizážistky odpozorovala tiež trik, vďaka ktorému si perfektne zväčší oči. Nie je to žiadna záhada, fígeľ spočíva v kvalitnej béžovej očnej linke, ktorú používa na spodnom viečku a trošku nanáša aj ku kútikom oka. Samozrejmosťou je tiež kvalitná riasenka v niekoľkých vrstvách, ktorá celé oko otvorí.

https://www.instagram.com/p/BklKHwellbL/

Dokonalé obočie

Victoria nosila v minulosti skôr rovné a príliš zvýraznené obočie. Dnes už vie, že menej je viac a na radu vizážistky ho má teraz  v tvare jemného oblúka. Vyzerá jemnejšie a veľmi prirodzene!

https://www.instagram.com/p/BnzJKdLlq-K/

Koniec kontúrovaniu

Aj bývalá spajska vie, že veľký hit – kontúrovanie tváre, je už out. Čím je staršia, tým prirodzenejšie sa líči a robí dobre. Victoria dbá na kvalitnú hydratáciu pleti a ak potrebuje získať žiarivejší vzhľad, siahne po obyčajnej lícenke, ktorá funguje perfektne. Treba ju však nanášať s mierou a nájsť si ten najlepší odtieň pre svoj odtieň pleti.

https://www.instagram.com/p/Bp9jTbsgqzQ/

Menej, ale kvalitnejšie

Victoria sa netají tým, že ju roky trápilo akné a problematická pokožka. Zmenou životosprávy a tiež správnou starostlivosti o pleť sa naučila, čo je naozaj dobré a najmä to, že menej je viac. Dnes používa iba kvalitné výrobky vlastnej kozmetickej línie, ktorú vytvorila v spolupráci s Esteé Lauder. Pleť zbytočne nezaťažuje hrubými vrstvami mejkapu a už roky konzumuje denne porciu lososa. Pre zdravú a žiariacu pokožku vraj práve táto ryba funguje zázračne. Vyskúšate to tiež?

https://www.instagram.com/p/BoQ053ZFPvZ/

Súvisiace články

Najčítanejšie