Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Plačková si ju dala vytetovať, vy nemusíte: Hitom sú nenápadné beauty vychytávky
Zdielať na

Plačková si ju dala vytetovať, vy nemusíte: Hitom sú nenápadné beauty vychytávky

Zdroj: Instagram

Darmo trénujete, no akosi sa vám stále nedarí vyčarovať si nad okom perfektnú očnú linku, akú nosia vizážistky? Nevadí! Na trhu je vychytávka, ktorá vám pomôže a dokonalú linku zvládnete už za pár sekúnd! A je toho oveľa viac, ako si môžete svoju tvár ozdobiť.

Kto už má dnes čas hodiny vysedávať pred zrkadlom, aby si na tvári vyčaroval dokonalý mejkap alebo očnú linku? Asi máloktorá z vás.

Aj takáto „činnosť“ sa dá uľahčiť rôznymi beauty vychytávkami, tak prečo ich nevyužiť? K tým top patria jednoznačne pečiatky. Už pár mesiacov sú obrovským hitom, keďže pomocou nich si za pár sekúnd vyčarujete dokonalé očné linky. Použitie je tak jednoduché, že na klasické linky okamžite zabudnete.

 https://www.instagram.com/p/Bqn8GHnliwY/

Rovnako si okolie očí alebo ústa môžete vyzdobiť rôznymi motívmi od hviezdičiek, srdiečok, mesiaca alebo symbolu zverokruhu, a to všetko len pomocou pečiatky. Zuzana Plačková a jej vytetovaná hviezda nad okom je jej poznávacím znamením. Ak si neplánujete dať potetovať tvár, stavte na pečiatky. Fantázii sa medze nekladú!

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie