Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Blogerka si vyskúšala šialený beauty trend: Niektoré ženy TO vraj robia každý deň!
Zdielať na

Blogerka si vyskúšala šialený beauty trend: Niektoré ženy TO vraj robia každý deň!

Zdroj: Instagram/promisetamang

Je neuveriteľné, kam sú schopné niektoré ženy zájsť pri túžbe po dokonalom vzhľade. Viete si predstaviť, že by ste sa každé ráno takto “upravovali?”

Beauty blogerku vietnamského pôvodu Promise Tamang označujú za ľudského chameleóna. To, čo dokáže s mejkapom, je priam neuveriteľné. Najnovšie šokovala videom, v ktorom sa rozhodla vyskúšať obrovský ázijský beauty trend.

Pre krásu všetko!?

Ázijské ženy sú známe tým, že na zdokonaľovanie svojho vzhľadu používajú najrôznejšie triky a beauty vychytávky. Promise najnovšie vyskúšala bizarný beauty trend, o ktorom tvrdí, že je mimoriadne populárny najmä v Číne.

Ženy pri ňom používajú špeciálnu lepiacu pásku WAX, aby si natiahli a zoštíhlili tvár, rovnakým spôsobom ju používajú aj na očné viečka, čím dokážu zmeniť tvar oka. Najväčšou bizarnosťou je však vosk, ktorý funguje ako plastelína a ženy si pomocou neho vytvoria ilúziu tenšieho nosa.

Ťažko uveriť, že ide o tú istú ženu, však?

Instagram/promisetamang

Výsledkom tohto neuveriteľného beauty trendu je, že ženy sa zmenia na dokonalé krásky, avšak, stanú sa z nich úplne iné osoby. Ani si nechceme predstavovať, ako sa zatvári nápadník takejto slečny, keď ju uvidí prvýkrát bez “masky.”

Naozaj šialené, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/BmuZuNgldhd/

Pozrite si celý postup vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie