Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chlapík posadnutý Kardashiankou šokuje: Ukázal ZADOK po nevydarenej plastike
Zdielať na

Chlapík posadnutý Kardashiankou šokuje: Ukázal ZADOK po nevydarenej plastike

Zdroj: Facebook/Jordan James Parke

Britský vizážista sa preslávil najmä plastickými operáciami, ktorými chce dosiahnuť čo najvernejšiu podobu jeho idolu. Tentoraz však zašiel priďaleko!

Jordan James Parke (27) si myslí, že najkrajšou ženou planéty je Kim Kardashian a preto sa chce na ňu podobať. Absolvoval viac ako 80 plastických operácií a estetických zákrokov za vyše 130-tisíc libier s to vraj ani náhodou neskončil!

Nový zadok ho takmer zabil

Po mnohých plastických „vylepšeniach“ sa Jordan rozhodol, že si nechá po vzore Kim upraviť aj zadok. Prvý chirurgický zákrok však dopadol hrôzostrašne, mladý muž dostal infekciu, ktorá ho takmer zabila. Po dvoch mesiacoch bolestiach a hojenia sa nepoučil a rovnaký zákrok absolvoval znova, aby dosiahol presne taký výsledok, po ktorom túžil.

 https://www.instagram.com/p/BPa4NzThKA1/

Keďže v Británii by už ťažko našiel chirurga, ktorý by sa po spackanej operácii pustil do druhej, odletel na vysnívaný zákrok do Turecka. Momentálne sa mu rany ešte hoja, ale tvrdí, že je konečne spokojný a šťastný.

 https://www.instagram.com/p/BoHTlHSnjYz/

"Som obrovský fanúšik Kim Kardashian a nič by ma nezastavilo v tom, aby som dosiahol presne taký zadok, aký má ona,” dodal muž závislý na plastikách.

Pozrite si ďalšie fotografie v galérii. Pozor! Niektoré zábery nie sú vhodné pre slabšie povahy!

https://www.instagram.com/p/BqdIPELHGh7/

https://www.instagram.com/p/BlyardQh5oC/

Súvisiace články

Najčítanejšie