Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Stavila sa, že si 4 roky neostrihá nechty: Z toho, čo jej narástlo na prstoch, vám príde zle
Zdielať na

Stavila sa, že si 4 roky neostrihá nechty: Z toho, čo jej narástlo na prstoch, vám príde zle

Zdroj: Profimedia

Najskôr išlo skutočne o stávku s kamarátom, ale potom si na svoje pazúre tak zvykla, že si bez nich nevie predstaviť život.

35-ročná blogerka Elena Shilenkova z Ruska uzavrela s kamarátom stávku. Ten jej neveril, že si dokáže nestrihať nechty 4 roky. Nielen že to dokázala, ale z extrémne dlhých nechtov spravila doslova atrakciu.

Viete si to predstaviť?

Elena prezradila, že jej nechty neboli do dnešného dňa ostrihané štyri roky a tri mesiace. Približne od puberty ich mala vždy dlhšie ako ostatní a učitelia aj rodičia to akceptovali.

„Začalo to stávkou, ale teraz to už vnímam ako prirodzenú súčasť môjho života. Niektorí ma obdivujú a chcú mať so mnou fotku, ale väčšinou starší ľudia sú z mojich dlhých nechtov zhrození, povedala pre Daily Mail Elena.

Profimedia

Hoci Ruska si už zvykla zvládnuť všetko čo potrebuje, predsa sú len veci, pri ktorých sú jej pazúre prekážkou.

„Nedokážem s nimi plávať, hoci more zbožňujem, problémom je napríklad aj tenis  a nemôžem nosiť v zime rukavice,“ prezradila Elena a zároveň dodala, že napríklad pri milostnom živote to naopak neznamená pre ňu ani pre partnera žiaden problém. 

Profimedia

Mladá žena je pre mnohých ľudí poriadne šialená, ale ona si z ich názorov nič nerobí. Nechty dokonca oslovuje „moje deti“ a jediné, z čoho má panický strach je, že sa jej polámu počas noci.

Profimedia

„Niekedy mávam nočné mory a sníva sa mi, že sa zobudím s úplne krátkymi nechtami, je to strašný pocit,“ dodáva Ruska, ktorá venuje svojim pazúrikom veľa starostlivosti, vrátane výživových doplnkov, ktorými im zabezpečuje dostatok vitamínov.

Profimedia

Čo na to poviete? Viete si predstaviť vykonávať každodenné činnosti s týmto na prstoch?

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie