Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Videli ste už 20 rokov neumyté a 14 rokov neostrihané vlasy? Aha, komu patria!
Zdielať na

Videli ste už 20 rokov neumyté a 14 rokov neostrihané vlasy? Aha, komu patria!

Zdroj: youtube/Barcroft TV

Frankie od detstva obdivovala dlhovlasé rozprávkové postavy a dnes je nesmierne šťastná, že sa jej podarilo stať sa jednou z nich. Pozrite sa na tie neskutočné vlasy!

32-ročná Frankie Cluney z anglického Brightonu naozaj pripomína rozprávkovú vílu či obľúbenú Rapunzel. Všade, kde sa objaví, je ako chodiaca atrakcia, jej dlhokánska hriva sa totiž nedá prehliadnuť!

Prestala používať šampón aj nožnice

Do 18 rokov si nechávala podstrihávať iba končeky, potom však prehovorila mamu, aby so strihaním prestala úplne. Rozpustené majú teraz takú dĺžku, že sa za ňou vlečú po zemi.

youtube/Barcroft TV

„Veľa som čítala o mýtických postavách. Písalo sa, že mnohé z nich, napríklad aj morské panny, mali veľmi dlhé vlasy, túžila som sa stať jednou z nich a tento sen ma neopustil ani v dospelosti,“ zverila sa pre portál Daily Mail.

Profimedia

Približne v 13-tich rokoch prestala používať pri umývaní šampón, pretože čím dlhšie vlasy mala, tým viac ju umývanie šampónom a následné sušenie otravovalo. Chvíľu jej to síce robilo problémy, pokožka ju svrbela a vlasy sa veľmi mastili, ale oplatilo sa jej vydržať. Tvrdí, že po niekoľkých týždňoch si pokožka nielen zvykla, ale vlasy získali ešte lepšiu kvalitu. 

youtube/Barcroft TV

Vlasmi si dokáže aj zarobiť

Frankie je svojim zjavom absolútne netypická pre dnešný moderný svet, čo fascinuje ľudí z umeleckého prostredia. Často fotí rôzne akty, kedy je zahalená iba do svojich vlasov, maľuje a dokonca chodí pre umelcov pózovať aj ako modelka.

youtube/Barcroft TV

​Hoci starostlivosť o také dlhé vlasy je aj bez umývania poriadne náročná, Frankie si to doslova vychutnáva. Aby ich mala pekné a aby sa jej neuzlili, musí si ich dlho česať. Denne jej česanie zaberie takmer dve hodiny.

Čo poviete na jej vlasy vy? Páčia sa vám, alebo to je podľa vás už prehnané?

Súvisiace články

Najčítanejšie