Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prvá česká topmodelka zastavila čas: WAU, skutočný vek by jej nehádal nikto!
Zdielať na

Prvá česká topmodelka zastavila čas: WAU, skutočný vek by jej nehádal nikto!

Zdroj: Profimedia

Módny svet ju objavil ešte ako mladučké dievča, jej kariéra vystrelila raketovou rýchlosťou a v podstate sa nezastavila ani dnes. Jej zrelú krásu návrhári milujú a my sa im vôbec nečudujeme!

Zreje ako víno! Stále krásna a vyhľadávaná modelka Pavlína Pořízková vyzerá úžasne a postavičku by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ročníky.

Tušili ste, že táto kráska má už 53 rokov?

Čím staršia, tým krajšia!

Pořízková sa stala svetovou topmodelkou úplnou náhodou, keď ju kamarátka, ktorá chcela byť vizážistkou, nalíčila a nafotila, ako ukážku svojej práce. Fotografie sa dostali do modelingovej agentúry, kde Pavlínu okamžite zavolali a keď ju uvideli naživo, hneď jej ponúkli prácu v Paríži, čím sa jej kariéra odštartovala.

Amatérska fotografia, ktorá odštartovala jej hviezdu kariéru.

https://www.instagram.com/p/BcEXpsAjwaI/

V roku 1984 sa Pavlína zapísala do histórie, keď sa stala najmladšou modelkou a tiež prvou ženou zo strednej Európy, ktorá sa objavila na titulnej strane legendárneho časopisu Sport Illustrated. 

pinterest.com

Topmodelka bola vydatá za amerického hudobníka Rica Ocaska, po 28 rokoch manželstva však nedávno oznámili rozchod. Majú spolu dvoch dospelých synov - Jonathana a Olivera.

https://www.instagram.com/p/BgHQ4tAB022/

Nestarnúca modelka sa spolu s ďalšími osobnosťami zúčastnila tlačovej konferencie k Czechoslovak Fashion Weeku, ktorý sa uskutoční budúci rok.

Jej prirodzená krása, úsmev a štíhla postavička sa nedali prehliadnuť. Takto vyzerať v 53 rokoch by sme chceli asi všetky, však?

Profimedia

Pavlína sa okrem modelingu venovala aj herectvu, zabodovala tiež výtvarnou a literárnou tvorbou.

Profimedia

A za čo vďačí stále mladistvému výzoru a dokonalej postave?  

„Cvičím skoro každý deň a jem najmä kvalitné a zdravé potraviny. Bohužiaľ, už nemôžem jesť toľko, koľko by som chcela, zvlášť keď ja milujem torty a zákusky. Takže niekedy jednoducho musím hladovať. V tomto ohľade je starnutie otrava,“ priznala v minulosti pre český Blesk.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie