Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tajomná FOTO Simonky z minulosti: Tento experiment jej nevyšiel
Zdielať na

Tajomná FOTO Simonky z minulosti: Tento experiment jej nevyšiel

Zdroj: facebook

Exoticky vyzerajúca Simona Butinová, ktorá zahviezdila aj v jojkárskej šou Take Me Out, vyzerala pred rokmi úplne inak. Tu je dôkaz!

Ultraštíhla postavička, plné pery aj prsia – asi to najlepšie vystihuje tmavovlasú krásku. Kým v minulosti sa objavila v rôznych televíznych reláciách a šou, teraz si od tohto kolotoča dáva prestávku.

Už pár týždňov sa teší zo synčeka a všetku pozornosť venuje práve jemu. Pri starostlivosti o bábätko si však našla čas na to, aby si zaspomínala nad starými fotkami. A tak na svojom Instagrame ukázala fotku starú šesť rokov. Je jasné, že aj ona pred rokmi experimentovala so svojím imidžom. 

Pred 6 rokmi

Instagram

​Na snímke sa pýši dlhými vlasmi a ako ináč v sexi oblečení. V archíve sme aj my našli fotku spred pár rokov, na ktorú asi nie je pyšná. Oblečená v dlhých spoločenských šatách, s výrazným mejkapom, ktorý jej veľmi nesadol a s oblejšími krivkami vyzerá úplne inak, ako sme na ňu zvyknutí.

Tento imidž jej až tak nevyšiel

facebook

​Zdá sa, že aj Simonka, rovnako ako mnohé ženy, mala v minulosti obdobie, kedy hľadala, čo jej pristane. Každopádne, dnes vyzerá super a materstvo jej veľmi sekne.

Dnes jej to svedčí oveľa viac

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie