Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Takto zle ešte nikdy nevyzerala: Mysleli ste si, že Madonna zastavila starnutie? Omyl!
Zdielať na

Takto zle ešte nikdy nevyzerala: Mysleli ste si, že Madonna zastavila starnutie? Omyl!

Zdroj: Instagram

Šesťdesiatročná kráľovná popu sa na sociálnych sieťach prezentuje tvárou takmer bez vrások. Realita je však úplne iná! Dôkazom sú jej aktuálne fotky, ktoré Madonna nechcela, aby uzreli svetlo sveta.

Madonna sa ostatné roky viac ako hudbou prezentuje tým, že našla kľúč k večne mladej pokožke. Dosiahnuť by ste ju mali používaním jej beauty produktov, ktoré priniesla na trh.

https://www.instagram.com/p/Bordnv3gNrU/?taken-by=madonna

Veru nejde o lacný špás a používať jej krémiky, masky a ostatné záležitosti môžu asi len majetnejšie milovníčky krásy. Madonna má na Instagrame rôzne fotky aj videá, na ktorých ukazuje, ako sama používa svoje produkty a vďaka nim má hladkú tvár.

Instagram

​Možno by sme jej aj uverili nebyť fotografii, ktoré pred pár dňami nafotili paparaci. Tí speváčku zachytili na letisku s povädnutou tvárou, trojitou bradou, opuchnutými očami a s nie práve hviezdnym účesom. Ak si porovnáte jej fotky zo sociálnych sietí a tie z reality, takmer by mohlo ísť o dve rôzne ženy.

 Madonna na letisku

profimedia.sk

profimedia.sk

​Pravdou je, že Madonna na svoj vek vyzerá fantasticky, no zrejme sa ani ona z času na čas nevyhne nejakým zásadnejším úpravám tváre. V šesťdesiatke vám žiadny krém vrásky jednoducho nevyhladí...

Súvisiace články

Najčítanejšie