Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Za túto FOTKU sa do nej pustili: Carmen, ľudia ťa vysmiali
Zdielať na

Za túto FOTKU sa do nej pustili: Carmen, ľudia ťa vysmiali

Zdroj: Facebook/Carmen Geiss

Ako a v čom chodíte obyčajne športovať? Stavíme sa s vami, že rozhodne nie tak, ako najpopulárnejšia nemecká milionárska manželka Carmen Geiss!

53-ročný Carmen si po boku svojho manžela Roberta užíva život plný luxusu, dovoleniek, nákupov a zábavy. Samozrejme, svoj život ukazuje nielen v televíznej šou, ale aj na sociálnych sieťach.

Práve tie pravidelne zásobuje rôznymi fotkami z jej každodenného života. A nie raz si za ne vyslúžila ostrú kritiku fanúšikov a neprajníkov. Nebolo tomu inak ani pred pár dňami, kedy ju mnohí zniesli pod čiernu zem. Prečo? Stačilo pár fotiek, na ktorých bola Carmen na tenisovom kurte a išla hrať tenis. Nič zvláštne by na tom nebolo, ak by sa pred samotnou hrou poriadne nevyfintila. Na detailných záberoch vidieť, že si na mejkape naozaj dala záležať.

Instagram

Instagram

​„Športovať s 5 kilami mejkapu na tvári, rešpekt! Je to naozaj vtipné, hrať tenis tak namaľovaná,“ zneli iba dva z mnohých kritických komentárov. Oveľa zaujímavejšia by bola fotka namaľovanej Carmen po zápase, čo poviete?

 

Súvisiace články

Najčítanejšie