Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Manželka slávneho speváka prekvapila účesom: Dlhým vlasom dala zbohom!
Zdielať na

Manželka slávneho speváka prekvapila účesom: Dlhým vlasom dala zbohom!

Zdroj: Profimedia

Modelka a dvojnásobná mamička podporila svojho manžela na slávnostnom odovzdávaní prestížnych hudobných ocenení a ľudia si ihneď všimli, že vyzerá inak!

Americký spevák a hudobný skladateľ John Legend sa stal prvým černochom, ktorý získal v nedeľu vzácne ocenenie. Zaradil sa medzi úzku skupinu umelcov, ktorým sa počas kariéry podarilo získať ceny Emmy, Grammy, Tony a Oscara. Tento štatút, známy pod skratkou EGOT, je považovaný za "svätý grál" múzických umení, informuje stanica BBC.

Pri tejto slávnostnej chvíli ho sprevádzala manželka Chrissy Teigen, ktorá vyzerala očarujúco a prekvapila úplne novým účesom.

Nedávno sme písali o tom, že slávna modelka si odmieta retušovať zverejňované fotografie a ukazuje sa taká, aká skutočne je. Priznala sa, že po dvoch pôrodoch má mindráky zo svojho “nového” tela, ale naučila sa ho prijať aj so všetkými nedokonalosťami.

Keď sa objavila so svojim manželom na  Creative Arts Emmy Awards 2018, mnohým prítomným padla sánka. Chrissy zvolila dlhé tmavomodré šaty, ktoré jej vďaka dokonalému strihu vytvarovali krásnu postavu a po kilách navyše nebolo ani stopy.

Profimedia

Prekvapila tiež vlasmi, ktoré si nechala zostrihať na kratší bob a v ten večer zvolila uhľadenú “mokrú verziu.” Ako mamičke dvoch malých detí sa bude takýto účes rozhodne ľahšie a rýchlejšie upravovať.

Ako sa vám páči Chrissy Teigen s novým účesom?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BniLRDwHmB8/?hl=en&taken-by=chrissyteigen 

Ešte nedávno vyzerala takto! Dlhé vlasy jej pri mamičkovských povinnostiach boli zrejme len na príťaž…

https://www.instagram.com/p/Bkvwd_znskP/?hl=en&taken-by=chrissyteigen

Súvisiace články

Najčítanejšie