Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manžel ju podporuje, ľuďom sa hnusí: Táto žena dala holeniu definitívne STOP
Zdielať na

Manžel ju podporuje, ľuďom sa hnusí: Táto žena dala holeniu definitívne STOP

Zdroj: Instagram

Nielen že sa dobrovoľne rozhodla seknúť s holením všetkých častí na tele, ale na svoj porast je hrdá a chlpaté telo zverejňuje na Istagrame. Čo si o tom myslíte?

Kaya Szulczewska (30) z Varšavy už odmietala tlak spoločnosti, ktorý vyzdvihuje úplne hladké ženské telo a jedného dňa dala holeniu definitívnu stopku.

Na svoje ochlpenie je hrdá

Kaya sa začala holiť v období puberty, tak, ako väčšina žien. Holenie jej však spôsobovalo ťažkosti, pokožku mala extrémne citlivú a často mala po ňom bolestivé rany, ktoré jej hnisali a zapaľovali sa.

Chĺpky rástli veľmi rýchlo, holenie trvalo dlho a navyše, stálo to veľa peňazí. Keď si mladá žena uvedomila všetky negatíva, ktoré jej odstraňovanie chĺpkov prinášalo, rozhodla sa, že to prestane riešiť.

 https://www.instagram.com/p/BlyIpqMh2Lg/?taken-by=kayaszu

Ukazuje realitu

Kayu v jej rozhodnutí podporil aj manžel a dokonca sa rozhodla zverejňovať fotografie svojho ochlpeného tela na Instagrame. Robí to vraj preto, aby ukázala aj iným ženám, že je to absolútne prirodzené.

https://www.instagram.com/p/BlK0paAhUgz/?taken-by=kayaszu 

“Ochlpenie je prirodzenou súčasťou nášho tela, rovnako, ako vlasy,” vyjadrila sa Poľka, ktorá svojím rozhodnutím ušetrila aj mnoho peňazí za kozmetiku a pomôcky na holenie.

Samozrejme, väčšina ľudí sa na jej rozhodnutie pozerá s odporom, iní si zase myslia, že je v poriadku, ako sa rozhodla, ale nemusela by sa takto ukazovať a zverejňovať polonahé fotky na Instagrame.

Čo si o ženách, ktoré sa odmietajú holiť myslíte vy? Viete si to predstaviť?

 https://www.instagram.com/p/BkzvCi1hOxm/?taken-by=kayaszu

https://www.instagram.com/p/BkdGg_IBIKO/?taken-by=kayaszu

https://www.instagram.com/p/BkyXg5EBm9Q/?taken-by=kayaszu

https://www.instagram.com/p/BhRLZD4l_BW/?taken-by=kayaszu

Súvisiace články

Najčítanejšie