Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zastavte starnutie ako J Lo: Speváčkine triky, ktoré vám uberú roky aj vrásky
Zdielať na

Zastavte starnutie ako J Lo: Speváčkine triky, ktoré vám uberú roky aj vrásky

Zdroj: Instagram

Má tesne pred päťdesiatkou, telo bohyne a tvár takmer bez vrások. Pri pohľade na fotky latino divy Jennifer Lopez sa asi pýtate, čo robí, že stále vyzerá tak dobre a nestarne?

Len ťažko uveriť, že J Lo o pár mesiacov oslávi okrúhlu päťdesiatku. Megahviezda je dôkazom toho, že ak sa o seba od mlada staráte, v neskoršom veku sa vám to vyplatí!

Za perfektnou pleťou a vypracovaným telom sa neukrývajú nejaké radikálne skrášľovacie procedúry, ale naozaj tvrdý tréning a kopec odriekania. J Lo už roky dodržiava isté pravidlá, vďaka ktorým dnes vyzerá tak, ako vyzerá. Iste si poviete, že veď má na konte milióny a môže si dovoliť naozaj čokoľvek. Pravda je, že jej základný recept na krásu nie je drahý! Potom sú tu, samozrejme, ešte rôzne neinvazívne ošetrenia pleti, o ktorých J Lo radšej na verejnosti nerozpráva. Tie sú však dnes cenovo dostupné aj pre normálne ženy. A aké sú jej rady, ktoré sama dodržiava?

Instagram

​Cvičí ráno - s celebritnou trénerkou Tracey Anderson, o ktorej tréningu sme vám nedávno písali. Kľúčom k super postave je, že každých 10 dní mení tréning, aby si svaly na istý pohyb nezvykli. V dobrej kondícii ju drží aj tanec.

Nepije kávu, alkohol a nefajčí - všetky tieto tri veci ničia vzhľad pokožky a robia vrásky.

Neopaľuje sa - speváčka sa už veľakrát vyjadrila, že sa nikdy veľa neopaľovala a nevyhľadávala také to "škvarenie sa" na slnku. Ak ju aj vidíte na pláži, poriadne sa predtým natrie a to krémom s vysokým ochranným faktorom.

instagram

​Spánok - zdravá pleť potrebuje dostatok spánku, aby aj super vyzerala. J Lo si spánok dopraje a to minimálne 7-8 hodín.

Zdravá strava - kráske sa na tanier dostáva veľa ovocia, zeleniny a proteíny, vďaka ktorým vraj zaženie vlčí hlad a nemá chuť na to niečo dobré. Taktiež pije veľa čistej vody.

Instagram/Jennifer Lopez

​Starostlivosť o pleť - hoci pred rokmi používala drahšiu kozmetiku La Mer, ktorá je obľúbená u celebrít, jej aktuálnym favoritom je oveľa lacnejší produkt - denný ružový krém značky Dr Hauschka. Na tvár používa aj produkty, ktoré obsahujú kyselinu glykolovú, ktorá odstraňuje odumreté bunky. 

Meditácia - každé ráno a večer medituje 20 minút, aby upokojila svoju myseľ.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie