Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
8-minútové cvičenie trénerky J Lo: Iba za 10 dní vám zmení postavu
Zdielať na

8-minútové cvičenie trénerky J Lo: Iba za 10 dní vám zmení postavu

Zdroj: Instagram

Jennifer Lopez má 49 rokov, no telo, za ktoré by sa nehanbila ani dvadsiatka. Za jej figúrou stojí vychytená fitnes trénerka Tracy Anderson, ktorej cvičenie vás dostane do formy.

Tracy je jednou z tých naj fitnes odborníčok, ktoré miluje nielen J Lo, ale aj rôzne megahviezdy. Prečo?

Práve pre jej špeciálne cvičenia, ktoré dostanú do formy naozaj každého. Možno si pri pohľade na útlu vypracovanú blondínku poviete, že ľahko sa jej hovorí, keď tak super vyzerá. Nie vždy tomu bolo tak! Sama Tracy v minulosti trpela miernou nadváhou a to bol aj dôvod, prečo začala s cvičením. Vzdelávala sa a roky experimentovala s vlastným telom, kým prišla na ideálnu kombináciu cvikov a diéty, ktorá pomôže každej žene dosiahnuť svoju vysnívanú postavu.

 Tracy kedysi a dnes

Instagram

​Vyskúšajte jej naozaj krátke, len 8-minútové cvičenie pozostávajúce z 8 jednoduchých, no efektívnych cvikov. Stačí, aby ste cviky robili desať dní za sebou, k nim pridali každý deň aspoň 30-minútový kardio tréning a výsledky na sebe uvidíte už po spomínaných desiatich dňoch. Každý z cvikov, ktoré uvidíte na videu, opakujte s pravou, potom s ľavou stranou a postupne by ste sa mali dopracovať k 30 opakovaniam každého jedného cviku. 

 S J Lo

Instagram

​Tu je spomínané cvičenie

Súvisiace články

Najčítanejšie