Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bizarný trend v pánskych účesoch: Neuhádnete, aký úlet začali nosiť na hlave!
Zdielať na

Bizarný trend v pánskych účesoch: Neuhádnete, aký úlet začali nosiť na hlave!

Zdroj: pinterest.com

Tak schválne, dámy, ako by ste zareagovali, ak by ste zistili, že váš nápadník má toto na hlave?

Tento bizarný vlasový trend pre pánov sa objavil už v minulom roku, no zdá sa, že jeho popularita stále rastie. A vraj to my ženy preháňame, chápete?

pinterest.com

​Zaujal vás tento chlap s hipsterským imidžom a páčia sa vám na mužoch najmä dlhé a husté vlasy? Muži pravdepodobne zistili, že na ženy to poriadne zaberá a prišli s naozaj nepochopiteľnou novinkou.

Istej firme sa podarilo presadiť s netradičným doplnkom do vlasov pre pánov, a teraz sa podržte! Začala vyrábať pánske príčesky v tvare drdolu. Stačí, ak má muž na vrchu trošku dlhšie vlasy, ktoré si vyčeše a zopne a drdol pripevní navrch. Keďže drdoly sa predávajú v rôznych odtieňoch, môže byť výsledok naozaj dokonalý. Horšie to však bude, ak sa nádejná priateľka rozhodne, že chce vidieť drdol rozpustený. 

Instagram

Kým časť mužov si skutočne začala kupovať tento doplnok, aby zapôsobila na opačné pohlavie, našli sa aj takí, ktorí týmto spôsobom začali zakrývať začínajúcu plešinu.

Twitter

Ťažko povedať, ktorý z týchto dôvodov je horší, ale spomeňte si na to, milé dámy, ak sa najbližšie do takéhoto typu muža zahľadíte…

 

Súvisiace články

Najčítanejšie