Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
5 účesov, ktoré muži neznášajú: Nosíte jeden z nich?
Zdielať na

5 účesov, ktoré muži neznášajú: Nosíte jeden z nich?

Zdroj: pixabay

Nie každý strih, ktorý sa páči ženám, dokáže mužské pokolenie dostatočne oceniť. Dokonca sú také, ktoré vyslovene neznášajú.

Koľko ľudí, toľko chutí. A čo sa týka mužov a ich pohľadu na ženskú krásu, tak to je parketa sama o sebe.

Pre väčšinu mužov sú atraktívne práve dlhé, husté vlasy. Ženám, ktorým príroda nenadelila, však musia hľadať strihy, vďaka ktorým ich koruna krásy bude vyzerať bohatšie ako v skutočnosti je. Navyše ženy so svojimi vlasmi aj rady experimentujú – strihajú ich, farbia, skracujú aj predlžujú. Preto partnerovi neostáva nič iné, len nové vlasy svojej milovanej pochváliť, aj keď sa s nimi až tak nestotožní. Viete, ktoré strihy muži naozaj nemusia?

Vkroč

Ak dlhé vlasy nechcete mať po celej tvári, najjednoduchšie je zviazať ich do vrkoča. Ten však mužom pripadá príliš nudný a ich nositeľky považujú za málo kreatívne.

 

Instagram

​Veľmi krátke vlasy

Takýto strih vraj uberá ženám na ženskosti, myslia si muži. To vážne?

Instagram

​Natupírované vlasy

Spomínate si na účes, ktorým sa preslávila Amy Winehouse? Natupírovaný drdol na vrchu hlavy zvaný aj včelí úľ, muži vyslovene neznášajú. Vraj im pripadá príliš umelý, staromódny a komplikovaný.

Instagram

​Krepové vlasy

Populárne v 80. a 90. rokov rokoch zažívajú návrat. Mužom pripadajú takto upravené vlasy ako mop.

 

Instagram

​Trendy bowl

„Ostrihali ťa podľa hrnca?“ Túto frázu sme počúvali najmä v detstve, kedy nám ofiny väčšinou strhali mamy. Účes menom bowl je hit leta a nápadne sa podobá práve spomínanému hrncu. Mužom však pripadá smiešny a detinský. Nech hodí kameňom ten, kto si myslí, že má dokonalý účes!

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie