Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Táto manikúra sa stala senzáciou: WAU, takéto nechty ste ešte nevideli!
Zdielať na

Táto manikúra sa stala senzáciou: WAU, takéto nechty ste ešte nevideli!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Keď sa matka na Twitteri pochválila s kreatívnym výtvorom svojej dcéry, netušila, že sa z jej príspevku stane hotový ošiaľ! Pozrite sa, čo ho spôsobilo!

Serafina zaujala tisíce ľudí príspevkom, v ktorom ukázala manikúru jej 10-ročnej dcéry.

Všetky maminy dcér si zažijú obdobie, keď ich dievčatká začne fascinovať ženský svet skrášľovania. Raz si požičajú rúž, inokedy si ceruzkou orámujú oči a určite sú veľmi šťastné, keď im dovolíte namaľovať si aspoň jeden nechtík.

10-ročná dcérka tejto ženy mala obrovskú túžbu vyskúšať si umelé nechty, ale mama jej vysvetlila, že na takéto veci je ešte veľmi malá. Dievčatko sa nenahnevalo, odišlo do svojej izby a za krátky čas sa mamičke pochválilo takouto manikúrou.

Je to hotové majstrovské dielo, až je ťažké uveriť, že to zvládlo 10-ročné dievča! A teraz sa podržte, „umelé“ nechty si vyrobila z detskej plastelíny!

Twitter

​Ľudia sú z talentu dievčatka nadšení a chvália ju za dokonalý tvar a trendy odtieň, ktorý zvolila. Jej matka bola poriadne prekvapená, ako sa jej dcéra vynašla, a priznala sa, že má vážny problém s obhryzávaním nechtov. Sľúbila jej, že ak sa bude snažiť zlozvyku zbaviť, bude ju v jej záľube a tvorivosti naplno podporovať. Skvelé! O tomto šikovnom dievčatku budeme určite ešte počuť!

Súvisiace články

Najčítanejšie