Skoro jasno
15°
Bratislava
Instagram ovládol nový trend: Celebrity schytali za túto pózu poriadnu kritiku!
Zdielať na

Instagram ovládol nový trend: Celebrity schytali za túto pózu poriadnu kritiku!

Zdroj: Instagram

Aj vy ste si mysleli, že všetky pózovacie trendy tu už boli? Toto je aktuálna novinka, ktorá sa však u všetkých nestretla s pochopením. Pozrite sa, prečo.

Trend, ktorý si obľúbili najmä celebrity, sa volá „migraine pose” – “póza migréna.” No povedzte, nie je už len ten názov tak trochu na hlavu?

Na Instagrame už fičalo naozaj všeličo. Nedávno sme písali o tom, čo je momentálne populárnejšie ako selfie zábery, ale tiež o tom, aký trik pri fotografovaní v plavkách používajú celebrity, aby vyzerali čo najlepšie.

Medzi ďalší ošiaľ sa aktuálne zaradila póza, pri ktorej vyzeráte, ako by vás bolela hlava. Jednoducho nahodíte zvodný pohľad a jednou alebo oboma rukami si chytíte hlavu, akoby vás bolela.

“Je to skvelá póza, ktorá vám čiastočne záhadne zakryje tvár a dá vyniknúť aj vašim rukám a perfektnej manikúre,” vysvetlila výhody tejto pózy jedna z modeliek.

Tento trend, ktorý nasledujú mnohé ženy na Instagrame sa vôbec nepáči ľuďom, ktorí trpia migrénou celé roky a žiadajú, aby ženy so zverejňovaním takýchto záberov prestali.

Pozrite sa, ako nový “migréna trend” vyzerá v praxi a urobte si vlastný názor…

https://www.instagram.com/p/Bk3jeP7HgkG/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BjuwZ2uDgZT/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bf_m60hlMYm/?hl=en&taken-by=emrata

https://www.instagram.com/p/BjfYRFUA-9f/?hl=en&taken-by=haileybaldwin

https://www.instagram.com/p/Bj-ZH5pBIcA/?hl=en&taken-by=dararolins_vermi

Súvisiace články

Najčítanejšie