Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Klasický alebo nezmývateľný kondicionér: Z ktorého sú krajšie vlasy?
Zdielať na

Klasický alebo nezmývateľný kondicionér: Z ktorého sú krajšie vlasy?

Zdroj: profimedia.sk

Základom starostlivosti o ženské vlasy je, okrem šampónu, používanie práve kondicionéra. Viete však, ktorý použiť, aby ste mali krásnu korunu krásy?

Na kozmetickom trhu je nekonečné množstvo produktov, ktoré by vaše vlásky mali premeniť na zdravo vyzerajúcu hrivu. Jedným z nich sú aj kondicionéry, ktoré používa asi každá žena.

Ostatné roky sa stal veľmi populárnym práve nezmývateľný kondicionér. Nanesiete ho na umyté a mierne vysušené vlasy, ktoré potom upravíte. Plusom je, že samotný vlas chráni hlavne pred pôsobením vysokého tepla, či už z fénu, kulmy alebo žehličky. Klasikou, ktorú používa väčšina z nás, sú zmývateľné varianty. Ktoré sú lepšie?

 

Old Youth/Unsplash

​Vlasoví experti sa zhodujú, že oba sú v ok a záleží len od vás, čo uprednostňujete. Na druhej strane, záleží aj od dĺžky a kvality vlasov. Ak ich máte jemné a krátke, siahnite po tom nezmývateľnom. Rovnako to platí, ak máte tenké a dlhé vlasy, keďže použitím klasického kondicionéru, by ste ich mali ťažké, padnuté a bez objemu.

Alex Suprun/Unsplash

Naopak, ak máte hrubé a dlhé vlasy, použite radšej klasiku. Ľahšie ich rozčešete a budete ich mať jemnejšie. Na konce môžete naniesť olejček alebo použiť bambucké maslo, aby sa vám nevysušili.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie