Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO dokážu napichané pery: 3 NAJRADIKÁLNEJŠIE premeny Sloveniek
Zdielať na

TOTO dokážu napichané pery: 3 NAJRADIKÁLNEJŠIE premeny Sloveniek

Zdroj: Instagram

Plastickým operáciám a rôznym vylepšeniam podľahli už mnohé známe krásky. Slovenky nie sú výnimkou a pri niektorých zmena naozaj bije do očí.

Mnohé ženy si dnes dávajú vylepšovať svoje tváre aj telá a tou najčastejšou zmenou je práve zväčšovanie pier. Tomuto zákroku neodolali ani tri známe krásky. Ktorej sa hodia najviac?

Silvia Kucherenko

​Najväčšie, najnenávidenejšie a najznámejšie – asi tak by sa dali zhrnúť ikonické pery Silvie Kucherenko, ktorá na ne nedá dopustiť. Rokmi sa už stali jej značkou a úprimne, vedeli by ste si ju bez nich predstaviť? Silvia mala už svoje prirodzené pery plné, jej to však nestačilo a dala si ich niekoľkokrát zväčšiť. Dnes je s ich veľkosťou spokojná a či sa jej hodia, to je na každého rozhodnutí.

 Silvia ako 17-ročná (vľavo) a dnes

Instagram

​Zuzana Plačková

Módnu ikonu a chodiacu reklamu Zuzanu Plačkovú dnes ženy chvália ako dobre vyzerá. Štíhle telo, dlhé vlasy, nekonečné mihalnice a mäsité pery – tak vyzerá šikovná obchodníčka dnes. Nie vždy tomu bolo tak. V minulosti mala Zuzana tenšie pery, no rozhodne nie žiadne čiarky. Ako sa vám páči viac?

Zuzana pred pár rokmi (vľavo) a dnes

Instagram

​Mirka Fabušová

Najväčšou premenou prešla finalistka Miss Mirka Fabušová. Od čias súťaže krásy v roku 2001 sa teda poriadne zmenila! Aktuálne vychytená vizážistka ohromuje na Instagrame vždy dokonalým lookom a najmä výraznými perami.   

Mirka v roku 2001 (vľavo) a dnes

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie