Oblačno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Osmičky prsia ju dotiahli ďaleko: Pozrite sa, koho zaujala česká Barbie
Zdielať na

Osmičky prsia ju dotiahli ďaleko: Pozrite sa, koho zaujala česká Barbie

Zdroj: Instagram

Netrvalo dlho a z kedysi obyčajného dievčaťa menom Gabriela Jiráčková sa pomaly ale isto stáva hviezda, o ktorú sa začínajú zaujímať aj zahraničné médiá.

Bežní ľudia ju prirovnávajú k nafukovacej bábike na sex a príšernej umeline, jej to však nevadí. 18- ročná Lolo Ta Bella pred pár mesiacmi šokovala rodné Česko. Jej snom je premeniť sa na živú Barbie bábiku.

Instagram

​To, čo iní považovali za šialenstvo, ona pretavila v skutočnosť. Svoje telo aj tvár začala pomocou plastických operácii meniť. Dnes sa môže pochváliť osmičkami prsami, umelými vlasmi, mihalnicami, nechtami, výplňami pier. Mesačná „údržba“ ju stojí 1200 eur a pripraviť sa tak, aby mohla vyjsť medzi ľudí ako Barbie jej denne zaberie 3,5 hodín.

Lolo je novou hviezdou vyhľadávanej zahraničnej televízie

Do budúcnosti má v pláne ďalšie operácie ako výplne pozadia, či vyoperovanie rebier. Práve hon za dokonalou „umelinou“ si všimli aj tvorcovia z vychytenej spoločnosti Bancroft. Tá sa preslávila tým, že svojim užívateľom prináša tie najbizarnejšie príbehy zo života ľudí. Mnohí z ich protagonistov majú rôzne telesné deformácie alebo žijú tak trochu čudným spôsobom života. Aj vďaka nim sa preplastikovaný Ken Rodrigo Alves stal celosvetovým fenoménom a ich videá majú na youtube niekoľko miliónové zhliadnutia. Ktovie, či taká kariéra čaká aj na mladú Češku?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie