Polojasno
17°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Ženy sa zbláznili do tohto svetra: Vyzerá luxusne, ale kúpite ho v obyčajnom obchode
Zdielať na

Ženy sa zbláznili do tohto svetra: Vyzerá luxusne, ale kúpite ho v obyčajnom obchode

Zdroj: unsplash/boram-kim

Nie každý dobre vyzerajúci kúsok oblečenia musí byť nutne drahý a značkový. Tu je dôkaz, že pekné a štýlové outfity si môžete vyskladať aj v bežnom reťazci.

Milovníčka módy Michelle Tavaré bola taká nadšená z bieleho luxusného svetríka, ktorý našla v bežnom nákupnom reťazci, že sa o svoj úlovok musela podeliť, píše The Sun. Ženám sa tak veľmi zapáčil, že sa tam rýchlo vybrali, aby si jeden kúsok uchmatli aj pre seba.

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!     

Kardigán ideálny na sviatočné dni 

Michelle prezradila, že tento luxusne pôsobiaci svetrík s flitrami a mašličkami jej ihneď padol do oka a uvedomila si, že ho perfektne vynosí na blížiace sa vianočné sviatky. Na sociálnej sieti predviedla hneď tri rôzne outfity a ku každému z nich vyzeral kardigán naozaj skvelo.  

Možno by mnohé ženy tipovali, že je svetrík z nejakého drahšieho obchodu, opak je však pravdou. Predstavte si, že ide o bežnú a lacnú značku F&F z Tesca.  

Svetlý kardigán je pokrytý flitrami, dá sa nosiť zviazaný alebo rozopnutý a je ideálny na rôzne príležitosti. Presvdčte sa, že vyzerá skvelo tak na šatách, ako aj v kombinácii s džínsami.  

Čo na tento kúsok hovoríte vy? Prijali by ste ho do šatníka?  

Súvisiace články

Najčítanejšie