Jasno
13°
Bratislava
Vendelín
20.10.2024
Určite si vyberiete! 6 malých jesenných trendov, ktoré oživia každý outfit
Zdielať na

Určite si vyberiete! 6 malých jesenných trendov, ktoré oživia každý outfit

Zdroj: Instagram/immegii

Ak uprednostňujete módne kúsky a doplnky, ktoré sú nadčasové a vynosíte ich dlhšie ako jednu sezónu, sú tieto tipy presne pre vás!

Aj keď módne trendy sa neustále menia, sú typy oblečenia a módnych doplnkov, ktoré sa oplatí mať v šatníku, pretože sú nadčasové a výborne sa kombinujú. Módny portál whowhatwear.com radí, do čoho sa práve teraz oplatí investovať!

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!     

1. ​Skrátené blejzre  

Aj keď sa túto jeseň objavuje veľa štýlov prechodných kabátov a búnd, je to práve skrátený blejzer, ktorý sa udrží na výslní dlhšie. Takýto kúsok využite k bežným outfitom do práce, ale napríklad si ho môžete prehodiť aj cez šaty či k puzdrovej sukni na večierok či párty.

2. Vzorové pleteniny 

Na jeseň sa pleteniny opäť vo veľkom vracajú. Okrem tradičných jednofarebných sa rozhodne neobávajte ani tých s výraznými farbami a vzormi. Ak si takýto výrazný sveter skombinujete s džínsami a obyčajným bielym tričkom, budete vyzerať originálne a šik.

3. Čipkované sukne 

Hoci čipkované sukne nikdy neboli „out“, v poslednom období sa im v móde dostáva ešte väčšieho priestoru. Možností, ako takýto výrazný kúsok nosiť je nekonečne veľa a to aj na jeseň. Takáto sukňa vyzerá výborne napríklad aj s rolákom či pleteným svetrom, vyskúšajte si to!

View this post on Instagram

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

4. Kabelky s cvokmi 

Kabelky a tašky s výraznými a nadrozmernými cvokmi a plieškami sa objavili v kolekciách mnohých svetoznámych značiek, podobné kúsky však nájdete aj v bežných konfekciách. Takýto kúsok vám oživí aj úplne bežný pracovný outfit a k “malým čiernym” bude pôsobiť ako šperk. Tieto kabelky sa do módy vracajú neustále, čiže ak vás omrzí, len ju na čas odložte a uvidíte, že jej čas zase čoskoro príde.

5. Džínsy s krúteným švom 

Denimové trendy prichádzajú a odchádzajú, ale ak investujete do takéhoto výraznejšieho kúsku, je viac než isté, že ho vynosíte dlho. Takto vyzerajú džínsy s točenými a niekedy aj ozdobnými švami. Ich výhodou je, že svedčia štíhlym a rovnako aj moletnejším postavám.

View this post on Instagram

A post shared by NNENNA ?? (@nnennaechem)

6. Obuv Cow-Print 

Mokasíny s kravským vzorom sú síce odvážny kúsok, ale vášmu outfitu dajú veľmi štýlový a originálny šmrnc. Ak zvieracie vzory až tak nemusíte na jednotlivých kúskoch, tak práve topánky a doplnky budú pre vás tá správna voľba. Nebojte sa ich, pozrite sa, ako skvelo môžu takéto topánky vyzerať!    

View this post on Instagram

A post shared by Ximena Calleja (@ximecase)

Súvisiace články

Najčítanejšie