Jasno
10°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Virálny HIT z obchodu: Ženy sa zbláznili do tohto svetra s nohavicami
Zdielať na

Virálny HIT z obchodu: Ženy sa zbláznili do tohto svetra s nohavicami

Zdroj: tiktok/lifeofsb

Niektoré kúsky z populárnych reťazcov si ženy po celom svete natoľko zamilujú, že sa stanú virálne a módne maniačky ich vo veľkom vykupujú. Tento set je jedným z nich!

Fast Fashion reťazce sú u žien mimoriadne populárne, keďže ponúkajú trendy kúsky za super ceny. Stačí, že niektoré modely z ich kolekcií padnú do oka módnym influencerkám a tie sa stanú virálne. Tento jesenný preletený set je aktuálne najväčším módnym hitom. 

Zaujímavé módne inšpirácie nájdete aj v populárnej šou Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJ!

​Krémový pletený set pozostávajúci zo svetra a nohavíc si už kúpili tisícky žien! Vraj je ten najpohodlnejší na svete a hoci na prvý pohľad vyzerá ako domáce oblečenie, pokojne ho môžete nosiť aj von. Ženy, ktoré sú ho kúpili sprisahajú, že skvele sedí na rôznych ženských postavách, takže rozhodne nemusíte byť štíhle ako modelky, aby ste nosili trendy veci. 

Pletenina je stále trendy

Nie je tajomstvo, že sú to práve pletené veci, ktoré sú aj túto jeseň a blížiacu sa zimu veľmi trendy a nájdete ich v každej kolekcii od luxusných až po tie lacnejšie značky. Pletené oblečenie je pohodlné, zahreje a má šmrnc! Tak prečo neskombinovať sveter s rovnakými nohavicami?  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dilek Oesterle (@inspo_fashion_blogs)

@outfitsbyrh Kommentera eran favorit? Min var nog den första ? #coordsets #hmfallfashion #cozyclothes #fallfashion #outfitinspo #fördig #foryoupage ♬ original sound - alex

@meryumaa Link ist auf insta ? #hmhaul ♬ All Mine - PLAZA

@peloo0324 #hm #loungewear #fallhaul #whiteset #hmset #onyourpage #viral #fyp ♬ leave em alone - ♡

@tamara_es wow ??✨ #handm #hundm #hmhaul #hm #twopiece #twopieceset #fashion #fashiontiktok #outfitinspo #styletips #autumnfashion #loungewear #cozyoutfit #foryou #fyp ♬ oou she mine - moved to @h3artxee

@elliearkle_ the perfect autumn set?☁️?? #hmhaul #hmset #hmcoord #handm #hmautumnhaul #coord ♬ son original - :)

@_lifeofsb I love this set!?? will look so much cuter with chesnut or mustard seed uggs!?? #fyp #foryou #autumnfashion #ootd #girlaesthetic #handm #knitset #knitcoord ♬ superstar - audios?

Súvisiace články

Najčítanejšie