Zatiahnuté
15°
Bratislava
Hedviga
17.10.2024
Táto jesenná bunda ide na dračku: Módne influencerky ju nosia ku všetkému
Zdielať na

Táto jesenná bunda ide na dračku: Módne influencerky ju nosia ku všetkému

Zdroj: Instagram/emilieesaunders

V každej módnej sezóne sa objaví minimálne jeden trendy kúsok, z ktorého sa stane absolútny hit. Táto bunda je taká obľúbená, že ju známa značka ponúka v kolekcii už tretiu jeseň za sebou!

Trendy kožušinová bunda alebo ak chcete krátky kabát v krémovom odtieni c čiernymi detailmi, predstavila značka Mango prvýkrát už v roku 2022, píše portál tyla.com.

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!     

TOP jesenná bunda 

Táto štýlová bunda sa nielen skvelo kombinuje s rôznymi outfitmi, ale vás aj príjemne zohreje v čoraz chladnejších jesenných dňoch.  

Keď sa v ponuke módnej značky Mango objavila ešte v roku 2022, okamžite sa vypredala vo všetkých veľkostiach. Keďže obrovský dopyt bol po nej aj minulú jeseň, značka sa rozhodla naskladniť ju aj v tejto sezóne a urobila dobre. Vyzerá to tak, že táto nadčasová bundička dokáže očariť stále a ženy ju túžia mať vo svojich šatníkoch.

View this post on Instagram

A post shared by Silja (@siljamariia)

Populárny kabát je vyrobený z luxusnej umelej kožušiny a je vyrobený v priestrannom oversize strihu, takže si pod neho môžete navrstviť oblečenie aj keď poriadne prituhne. Kabát je v ponuke dvoch farbách, no kým v béžovej farbe je momentálne dostupný online v rôznych veľkostiach, khaki verzia je už vypredaná. 

Čo poviete na túto trendy bundu vy? Prijali by ste ju do šatníka?   

View this post on Instagram

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

View this post on Instagram

A post shared by @miss.shirley.girly

@beckykim_ finally got the faux shearling jacket from mango and i loveee #winterouterwear ♬ original sound - Becky

Súvisiace články

Najčítanejšie