Polojasno
18°
Bratislava
Valentína
11.10.2024
Trendy jesenné topánky si obľúbili aj celebrity: Vďaka nim vynikne každý outfit
Zdielať na

Trendy jesenné topánky si obľúbili aj celebrity: Vďaka nim vynikne každý outfit

Zdroj: Profimedia

Tieto retro čižmy sa do módy vracajú pravidelne a možno vás to poteší, že aj v tejto módnej sezóne hlásia opäť veľký comeback. Pozrite sa, ako a s čím ich vynosíte celú jeseň!

Možno už tušíte, že reč je o kovbojských čižmách, ktoré sú síce nápadné a výrazné, no dokážu skvelým spôsobom doladiť a oživiť akýkoľvek outfit. Ako upozornil módny magazín glamour.com, túto obuv obľubuje aj modelka Bella Hadid. Inšpirujte sa aj vy!

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!   

Čižmy v kovbojskom štýle 

Takéto výrazné a pritom veľmi pohodlné čižmy ozvláštnia aj úplne obyčajné a jednofarebné outfity, vynosíte ich k džínsom, sukniam aj k jesenným šatám s koženou či rifľovou bundou. Siahnuť môžete po klasických čiernych, čiernobielych alebo dokonca červených kovbojských čižmách, ktoré sú veľkým hitom.  

Dokonalý westernový nádych docielite kombináciou čižiem s rôznymi džínsovými či koženými kúskami, vyššie typy tejto obuvi skvelo vyniknú ku kratším sukniam alebo k menčestrovým kraťasom s pančuchami.

View this post on Instagram

A post shared by Corral Boots (@corralboots)

Ak vám nechýba odvaha, siahnite po už spomínaných červeným kovbojských čižmách, trendy sú aj vínové odtiene ale napríklad aj neprehliadnuteľná strieborná. Takýto pár môže vyniknúť napríklad na večierku či párty s jednoduchými čiernymi šatami a minimalistickými doplnkami.  

Čo sa týka ďalších doplnkov, ak vás westernový štýl baví, rozhodne siahnite aj po kabelkách a bundách so strapcami, ktoré budú dokonalo ladiť s kovbojskými čižmami.  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by BOOTS WE LOVE (@bootswelove)

View this post on Instagram

A post shared by Desigual (@desigual)

Súvisiace články

Najčítanejšie