Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Najpopulárnejšia jesenná obuv: Takto nosia mokasíny Slovenky
Zdielať na

Najpopulárnejšia jesenná obuv: Takto nosia mokasíny Slovenky

Zdroj: Instagram/tatianazidekova

Ženy ich milujú najmä preto, lebo sú pohodlné a hodia sa naozaj k rôznym outfitom. Ako však mokasíny na jeseň skombinovať, aby ste boli trendy? Takto!

Hoci sú to topánky, ktoré pochádzajú z pánskeho štýlu, kto povedal, že na žene nemôžu vyzerať dobre? Ak túto pohodlnú a elegantnú obuv doplníte tými správnymi kúskami oblečenia, budete v nich vyzerať fantasticky...

Zaujímavé módne inšpirácie nájdete aj v šou Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJ!

​Stačí sa inšpirovať známymi Slovenkami, ktoré si tieto topánky tiež obľúbili. Do práce ich môžete skombinovať s elegantnými nohavicami a sakom! Super je v tomto prípade siahnuť po monochromanickom outfite a tým zvýrazníte práve obuv na svojich nohách. 

So sukňou aj s rifľami

Ak rady nosíte sukne a uprednostňujete výraznejšie outfity, mokasíny sú ideálne! Krátku skladanú sukňu môžete doplniť podkolienkami alebo ponožkami, pridajte rolák, kabát alebo koženú bundu a budete vyzerať veľmi žensky a sexi. Ak však dávate prednosť dlhším šatám, aj tie s nimi super vyzerajú. Miesto ponožiek však radšej stavte na silonky. Mokasíny s rifľami sú tiež vhodnou voľbou. Je úplne jedno, či stavíte na kratšie džínsy alebo na aktuálne stále trendy širšie a dlhšie rifle. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Green Apple (@greenapple.sk)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Kočišová ? (@jankatopanka)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miroslava Dobis | (@fashionspy.sk)

Súvisiace články

Najčítanejšie