Zatiahnuté
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Kombinácia šiat s teniskami je stále trendy: V týchto outfitoch budete šik!
Zdielať na

Kombinácia šiat s teniskami je stále trendy: V týchto outfitoch budete šik!

Zdroj: Profimedia

Ani v chladnejších jesenných dňoch sa nemusíte vzdávať obľúbených módnych kúskov. Stačí pridať pančuchy, bundu a šaty s teniskami vynosíte ešte dlho.

Na sandále je už zima, na čižmy ešte teplo a v lodičkách sa necítite pohodlne? Siahnite po štýlových teniskách, ktoré sa už dávno nenosia iba na športovanie a pokojne ich aj na jeseň skombinujte so sukňou či šatami. Dokonalý výsledok zaručený!

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke! 

Šaty či sukne s teniskami - dokonalé duo 

Kým v lete sú trendy najmä univerzálne biele tenisky, ktoré s obľubou už roky nosí aj Kate Middleton, na jeseň pokojne siahnite aj po farebnejších kúskoch. Aktuálne trendy prajú farbám aj na topánkach, hoci v mierne tlmenejších odtieňoch. Outfit so sukňou či jesennými šatami perfektne doplnia štýlové tenisky v červenej, zelenej, vínovej či hnedej farbe v rôznych odtieňoch. Ak sa na takýto výrazný prvok necítite, zostane radšej pri čiernej či krémovej klasike.

S ponožkami aj pančuchami  

Čo sa týka aktuálnych trendov, opäť in sú aj výrazné a priznané ponožky, ktoré zvlášť pri outfitoch so sukňou či šatami, môžu z tenisiek poriadne vytŕčať. Keď sa ochladí, vymeňte ich za farebné pančuchy. Nebojte sa trochu odviazať, takýto outfit vás bude baviť a na počkanie vás omladí. Nech sa páči niekoľko inšpirácii, ktoré vás presvedčia, že tenisky a šaty sú dokonalá dvojka aj na jesenné dni.   

View this post on Instagram

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

View this post on Instagram

A post shared by Maegan Tintari (@lovemaegan)

Súvisiace články

Najčítanejšie