Jasno
19°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Doplnok Emily z Paríža ozvláštni každý outfit: Takto ho nosiť!
Zdielať na

Doplnok Emily z Paríža ozvláštni každý outfit: Takto ho nosiť!

Zdroj: instagram/emilyinparis

Hoci pred rokmi bol znakom elegancie a luxusu, ostatne sa z outfitov akosi vytratil. Medzi top módne doplnky ho vrátila až hlavná postava populárneho seriálu Emily z Paríža.

Pred rokmi ho spopularizovala práve značka Hermés. Ich šatka Carre sa totiž stala symbolom glamouru a elegancie a rady ho nosili mnohé populárne hollywoodske ikony. Potom sa však pomyselný lesk šatky akosi stratil a zapadol do zabudnutia. Až doteraz! Je totiž veľmi populárnym doplnkom práve Lily Collins v spomínanom seriáli. Ako ho však nosiť, aby ste nevyzerali trápne? 

Viac zaujímavých módnych trendov nájdete aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň na JOJ od 15.50.

​Ideálne je, ak by ste ho šikovne zakomponovali do pánskeho štýlu. Noste ju ku košeliam, slušným nohaviciam, sakám aj s polo košeľami. Môžete ho viazať rôznymi spôsobmi - najčastejšie však s krátkymi cípmi smerom dopredu. Ak chcete vyzerať zaujímavejšie, cípy môžete otočiť na bok. Pokojne si ju môžete uviazať aj ako opasok, využiť ako pokrývku hlavy alebo ako doplnok na kabelku. Šatka však veľmi dobre poslúži aj ako ozdoba do vlasov - napríklad na na vrkoč. 

Aj tenká šatka je in

Okrem klasickým štvorcových šatiek sa čoraz väčšej popularite tešia najmä dlhé a tenké modely. Tie v 70. rokoch minulého storočia preslávila britská hudobná scéna a spevácke legendy ako Mick Jagger, David Bowie a iní. Svojho času si ho zamilovala aj Kate Moss a akruálne je populárny aj vďaka vychytenej značke Celine. Ako tento doplnok šikovne kombinovať, aby ste s ním vyzerali super? Tu je pár inšpirácií…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alison Toby (@alisontoby)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LUNA ISABELLA (@lunaisabellaa)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @femininstyles

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily In Paris (@emilyinparis)

Súvisiace články

Najčítanejšie