Jasno
16°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Šaty, v ktorých zažiarila seriálová agentka Scullyová, sú hitom: Ako sa vám páčia?
Zdielať na

Šaty, v ktorých zažiarila seriálová agentka Scullyová, sú hitom: Ako sa vám páčia?

Zdroj: Profimedia

Emmy Awards 2024 sú už rozdané a my sme sa pozreli na to, ktoré dámy sa tentokrát nahodili na túto slávnostnú príležitosť najlepšie.

Prestížne ceny Emmy sú považované za "televíznych Oscarov" a udeľuje ich americká Akadémia televíznych umení a vied (ATAS) od roku 1949. 76. ročník odovzdávania cien už pozná mená víťazov, no udelili by ste niektorej z prítomných dám aj cenu za najlepší outfit? Zažiarili mnohé, veľa pozitívnych ohlasov na výber šiat a celkový look dostala aj herečka známa zo seriálu Akty X, či Koruna, Gillian Anderson. Čo poviete, zaslúžene?

Aj vy milujete módu? Zaujímavé módne trendy a inšpirácie môžete nájsť aj v relácii Nákupné maniačky každý pracovný deň od 15.50 na JOJke! 

Metalické šaty sú hitom 

56-ročná americká herečka Gillian Anderson zažiarila na Emmy Awards v Los Angeles v dlhých strieborných šatách od Emilie Wickstead, ku ktorým si vzala listovú kabelku v rovnakom odtieni a vyzerala naozaj očarujúco, píše ca.news.yahoo.com.

Výrazné metalické šaty v striebornom či zlatom prevedení sa stali veľkým hitom a mnohé celebrity volia práve takéto kúsky aj na červený koberec. Okrem Gillian Anderson siahli po podobnej róbe napríklad hviezdy ako Kristen Wiig, Robin Roberts, Christine Baranski či Ella Purnell. 

Ak sa v najbližšom období budete chystať na nejakú slávnostnú príležitosť či ples, môžete sa inšpirovať práve metalickými šatami, ktorými rozhodne zabodujete.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie