Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Nevesta a ženích - kde sa obliecť?
Zdielať na
Top trendy

Nevesta a ženích - kde sa obliecť?

PR ČLÁNOK Plánujete svadbu a hľadáte miesto, kde si vyberiete dokonalý outfit nielen pre seba, ale aj pre svojho budúceho manžela? Hľadanie svadobného salónu, ktorý ponúka široký výber šiat pre nevesty aj oblekov pre ženíchov môže byť náročné. Našťastie, v Košiciach nájdete unikátne spojenie predajní MONI a MONO, kde všetko nájdete na jednom mieste.

MONI - raj pre nevesty

V svadobnom salóne MONI sa každá nevesta cíti ako kráľovná. Obrovská ponuka svadobných šiat (viac ako 700 kusov) od svetoznámych značiek zahŕňa rôzne štýly, od romantických a elegantných, cez moderné minimalistické až po netradičné a extravagantné. Nájdete tu tie najnovšie kolekcie od dizajnérov z Pronovias group, Katy Corso, Bianco Evento a mnohých ďalších, takže je zaručené, že v MONI uspokoja vkus aj tej najnáročnejšej nevesty. Skúsené stylistky vám rady pomôžu nájsť šaty, ktoré budú dokonale ladiť s vašou postavou a štýlom. Ale ak šaty úplne nesadnú, nevadí. V ich vlastnej krajčírskej dielni sa postarajú aj o finálnu úpravu detailov, aby vám svadobné šaty padli ako uliate. Okrem šiat tu nájdete aj bohatý výber spoločenských šiat, doplnkov, ako sú závoje, šperky, či elegantnú obuv pre váš veľký deň.

MONO – pre štýlových ženíchov

Zatiaľ čo nevesta hľadá svoje vysnívané šaty, ženích môže zamieriť do susednej predajne MONO, kde nájde všetko potrebné na to, aby po boku nevesty žiaril. V ponuke sú kvalitné obleky (viac ako 1200 kusov) od značiek ako Digel, Carl Gustav, Mikä Rauta, Roy Robson, či Wilvorst – všetky s cieľom urobiť z muža elegantného a skvelo vyzerajúceho ženícha. Ste nekonfekčný typ? Žiadny strach, úpravy na mieru v krajčírskej dielni sa zase postarajú o dokonalo padnúci oblek na všetky typy postáv. Ako inak, doplnky nesmú chýbať ani v pánskej sekcii, takže páni si môžu vyberať zo širokej ponuky kvalitných košieľ, kravát, motýlikov a topánok.

Prečo by ste si mali vybrať MONI a MONO?

Komplexné služby: Na jednom mieste si vyberiete všetko, čo potrebujete pre svadbu. V MONO a MONI sa oblečie nielen nevesta, ženích, svedkovia, ale aj svadobná mama, a dokonca aj detičky.

Exkluzívne kolekcie: Široký výber šiat a oblekov od renomovaných značiek, všetky známe luxusnými tkaninami a prepracovanými detailmi.

Najnovšie trendy: V MONI a MONO nájdete šaty a obleky vždy len z tých najaktuálnejších kolekcií.

​Individuálny prístup: Každý zákazník je jedinečný, a tak si zaslúži jedinečný prístup-už od vstupu do predajne.

Úpravy na mieru: Šaty a obleky upravia presne podľa vašich požiadaviek, a to aj na počkanie. 

Prvotriedne služby: Odborné poradenstvo od skúsených stylistov, a možnosť relaxácie v relax zóne pri kávičke.

Príjemné prostredie: Vzdušné a moderné priestory, v ktorých sa budete cítiť ako doma, a priestranné kabínky zase zabezpečia pohodlie a súkromie pri skúšaní.

​V MONO a MONI sa o vás postarajú od hlavy až po päty

Chcete si vyskúšať svadobné šaty alebo vybrať oblek? Hľadáte dokonalý outfit do práce, či na obchodné stretnutie? Navštívte predajne MONO a MONI osobne na adrese Južná trieda 117, Košice, a objavte ponuku nielen svadobných šiat, ale aj elegantnej business módy, vďaka ktorej si vytvoríte outfit na každú príležitosť. Alebo si rezervujte termín skúšky svadobných šiat cez rezervačný formulár na ich webe. MONO a MONI je dokonalé spojenie dámskeho a pánskeho svadobného sveta, kde nájdete všetko pre to, aby bol váš veľký deň nezabudnuteľný. 

Zdielať na

Najčítanejšie