Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Katy Perry sa v novej kolekcii topánok odviazala: Dali by ste za ne vyše 100 eur?
Zdielať na

Katy Perry sa v novej kolekcii topánok odviazala: Dali by ste za ne vyše 100 eur?

Zdroj: Profimedia

Kým pre niekoho je to gýč, iní sú z tejto obuvi nadšení a nevedia sa dočkať, kedy si výrazné topánky budú môcť obuť. Čo na ne hovoríte vy?

Popová kráľovná Katy Perry oslávila 50. výročie fiktívnej postavičky Hello Kitty a vytvorila vlastný rad topánok. Značka obuvi speváčky Firework a Kissed A Girl Katy Perry Collections spojila sily s japonskou spoločnosťou Saniro, ktorá stojí za vytvorením slávnej ikonickej postavičky, píše yahoo.com.

​Kolekcia topánok Hello Kitty

Špeciálna kolekcia topánok bola uvedená na trh 20. Augusta a obsahuje tri štýly obuvi – trblietavé s podpätkom Hello Kitty, oslnivé balerínky a lodičky s charakteristickým znakom Hello Kitty. Topánky z tejto kolekcie sa predávajú od 109 do 129 dolárov a už teraz je o ne obrovský záujem.

Speváčka sa priznala, že milovala Hello Kitty už ako malé dievčatko. „Hello Kitty ma tak inšpirovala, že som svoje prvé hlavné turné nazvala Hello Katy Tour,“ uviedla Perry v utorok vo vyhlásení. „Som taká nadšená, že môžem spárovať jej nadčasový, radostný štýl s mojimi topánkami Katy Perry Collections. Moje obľúbené sú červené trblietavé s Hello Kitty ako podpätkom, “ dodala.  

Čo poviete na kolekciu topánok Hello Kitty vy? Chceli by ste niektoré z nich vlastniť?   

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie