Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Kedysi sa jej smiali, dnes je najlepšie oblečenou Britkou: Kto predbehol Kate Middleton?
Zdielať na

Kedysi sa jej smiali, dnes je najlepšie oblečenou Britkou: Kto predbehol Kate Middleton?

Zdroj: Profimedia.sk

Kate Middleton je v Británii dlhodobo najlepšie oblečenou celebritou a členkou kráľovskej rodiny. Z pomyselného trónu ju však tentoraz vytlačila iná aristokratka. Ktorá?

Nielen médiá, ale aj verejnosť si z nej robili roky srandu, keďže mala svojský štýl a jej výsledné outfity vyzerali veľakrát smiešne a zvláštne zároveň. Tie časy sú dávno preč!

Podľa prestížneho časopisu Tatler sa totiž práve princezná Beatrice stala najlepšie oblečenou Britkou za rok 2024! Zosadila tak z pomyselného trónu aj samotnú Kate Middleton. Darí sa jej totiž perfektne kombinovať rôzne vintage kúsky s modelmi z prevádzacích mól. Samozrejme, to nie je iba zásluha samotnej princeznej.

Poradila jej stylistka

Pred niekoľkými rokmi si totiž najala módnu stylistku Olivia Buckingham. Tá v minulosti spolupracovala s takými hviezdami, akými sú Nicka Hilton alebo Poppy Delevingne. A práve tejto žene sa podarilo princeznin štýl vycibriť k dokonalosti. Dokázala ju totiž presvedčiť, aby začala nosiť kúsky, ktoré predtým odmietala. A tento krok zjavne vyšiel! Z Beatrice sa totiž nenásilne stala módna ikona, ktorej štýl začínajú ženy napodobňovať. 

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eleonora (@royal__magazine)

Súvisiace články

Najčítanejšie