Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Zabudnite na klasické džínsy: Koniec leta a celú jeseň ovládnu TIETO nohavice!
Zdielať na

Zabudnite na klasické džínsy: Koniec leta a celú jeseň ovládnu TIETO nohavice!

Zdroj: Profimedia

Aj keď ide na prvý pohľad o odvážnejší kúsok, rozhodne neoľutujete, ak si ho zadovážite do šatníka. Pozrite sa, ako skvelo sa tieto nohavice dajú kombinovať!

Aj keď klasické modré džínsy sú nesmrteľné a v móde sú neustále, nastávajúce obdobie budú patriť najmä červeným nohaviciam, vďaka ktorým si zakaždým vyčarujete outfit, ktorý rozhodne nudný nebude.

Hitom sú červené nohavice  

Tento odvážny a výrazný kúsok si už teraz obľúbili módne maniačky a v kolekciách ich predstavili aj návrhári významných značiek ako Bottega Veneta, Tommy Hilfiger alebo Ferragamo. Červené nohavice v tenších materiáloch vynosíte aj teraz, no koncom leta a na jeseň budú stále veľkým trendom.  

Červené nohavice oživia váš outfit a sú až prekvapivo univerzálne. S rôznymi topmi, košeľou či svetríkom ich vynosíte do práce, s teniskami a športovým tričkom na nákup či voľný čas.  

Profimedia

Z materiálov si môžete vybrať medzi bavlnenými, saténovými, z viskózy, ľanovými alebo koženými. Veľmi dobre vyzerajú najmä tie s vysokým pásom, ktoré vám zároveň perfektne predĺžia postavu.  

Červené nohavice nájdete aj v ponuke bežných a dostupnejších značiek, preto neváhajte a zadovážte si aspoň jedny. Pozrite sa, aké skvelé outfity si môžete s nimi vyčarovať!   

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by ZARA (@zara)

View this post on Instagram

A post shared by AZADOURA (@azadoura)

Súvisiace články

Najčítanejšie