Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Chcela vyniknúť, schytala kritiku a výsmech: Čo poviete na šaty Madonninej dcéry vy?
Zdielať na

Chcela vyniknúť, schytala kritiku a výsmech: Čo poviete na šaty Madonninej dcéry vy?

Zdroj: Profimedia

Aj podľa tohto outfitu je viac než isté, že Lourdes je celá po slávnej mame, minimálne v svojskom štýle a výstrednosti. Pozrite sa, do čoho sa navliekla!

„Aká matka, taká Katka“ platí pri dcére speváčky Madonny (65) dvojnásobne. 27-ročná Lourdes Leon po nej zjavne zdedila gény, a rovnako ako mama, aj ona rada provokuje a výstredne sa oblieka. V štýle „oblečená – neoblečená“ sa objavila aj na nedávnu módnu prehliadku Marc Jacobs v newyorskej verejnej knižnici, píše portál pagesix.com.

Tmavovláska zvolila na túto príležitosť zvolila dramatický mejkap a obliekla si poriadne odvážny outfit, ktorý nenechával takmer žiadny priestor pre predstavivosť. Bol taký dierovaný, že zakrýval naozaj len to najnutnejšie!   

Lourdes, ktorej otcom je kubánsky herec Carlos Leon (57), tak na seba strhla oveľa viac pozornosti ako jej sprievod. Prišla totiž s hudobníčkou Alexandrou Drewchin, známou ako  Eartheater. Tá stavila na roztrhané nohavice, ktoré jej odhalili takmer celé nohy a čierny krajkový top, ktorý bol taký priesvitný, že jej pod ním presvítali bradavky. Popri Lourdes ale aj tak úplne zanikala... 

Profimedia

Žiaľ, speváčka, tanečnica aj modelka v jednej osobe svojim outfitom okolie nezaujala a ľudia ju na sociálnych sieťach skôr vysmiali. Žartovali, že sa jej šaty asi o niečo zachytili v práčke, a upozorňovali aj na to, že jej postave veľmi nelichotia a vyzerá v nich ako súdok. Nuž, chcela vyniknúť a to sa jej napriek kritike rozhodne podarilo!  

Profimedia

  

Súvisiace články

Najčítanejšie