Skoro jasno
28°
Bratislava
Oliver
7.7.2024
Nelu Slovákovú úplne zosmiešnila jej sokyňa: Stačili jej na to tieto šaty!
Zdielať na

Nelu Slovákovú úplne zosmiešnila jej sokyňa: Stačili jej na to tieto šaty!

Zdroj: instagram/natalie_kocendova, profimedia.sk

Obe sú sexy a nie je to tak dávno, čo si verejne posielali veľmi štipľavé odkazy. Vyzerá to tak, že vojnová sekera medzi misskou Natáliou Kočendovou a Nelou Slovákovou je opäť vykopaná...

Víťazka Hotela Paradise Nela Slováková si nedáva servítku pred ústa a bez mihnutia oka sa pustí do svojich kolegýň zo šoubiznisu, ak sa jej niečo na nich nepáči. Rovnako to bolo aj s českou misskou Natáliou Kočendovou. 

Pred pár mesiacmi ju totiž verejne obvinila, že kozmetika, ktorú ponúka a predáva, pochádza z Číny a nie je jej výroba. Po tejto kauze si krásky nevedeli prísť na meno a nielen na sociálnych sieťach sa osočovali. Hoci to vyzeralo tak, že blondíny "vojnovú sekeru" zakopali, nie je tomu tak. Kočendová sa totiž na filmovom festivale v Karlových Varoch objavila aj ako modelka. Keď ju hostia na móle uvideli, padla im sánka. Mala totiž na sebe tie isté šaty, ktoré aj Slováková pred pár týždňami. Natália sa v nich spokojne usmievala, vyzerala božsky a rozhodne sa jej viac hodili. "Šaty ani šperky som si nevyberala sama. Čo mi na prehliadke profesionáli pridelili, to som na móle predviedla. Nevidím dôvod, prečo by som s tým mala bojovať. Aj ja som profesionálka a nikomu nekecám do práce. Sú to iba šaty," smiala sa Natália. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie