Skoro jasno
23°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Najskôr schudla, potom sa ostrihala a teraz? Ewa Farna ohúrila brutálne sexi outfitom
Zdielať na

Najskôr schudla, potom sa ostrihala a teraz? Ewa Farna ohúrila brutálne sexi outfitom

Zdroj: Instagram/EF

Obľúbená česká speváčka vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. So štíhlejšou postavou sa cíti očividne fantasticky a užíva si aj módne kúsky, ktorým sa predtým vyhýbala.

Ewa Farna sa rozhodla pre radikálnu zmenu. Speváčka obmedzila cukry, čo jej náramne prospieva. Svojim fanúšikom predviedla na sociálnych sieťach postavu v žltých šatách a tí sú úplne nadšení, ako skvele vyzerá, píše český portál extra.cz.

Tridsaťročná Ewa Farna zdieľala fotky zo slávnostného večera Zlatej hokejky, kde vystupovala. Na sebe mala dlhé žlté šaty s rázporkom, ktorý odhaľoval jej stehná a k nim zvolila vysoké latexové čižmy. Väčšina fanúšikov ju vychválila do nebies. Boli unesení  nielen z jej outfitu, ale aj z postavy a nového účesu, ktorý ju podľa mnohých aj výrazne omladil.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

„Ten outfit je úžasný. A musím pochváliť aj skvelé vlasy,“ napísala Klára. „Wow, krásna,“ komentovala Vendula. „Si nádherná a skvelá speváčka. Mám ťa veľmi rada. Pozerala som  odovzdávanie cien Zlatá hokejka a bola si skvelá. Si bohyňa. Tie tvoje pesničky sú jednoducho božské,“ pripísala Sára. „Holka, rastieš nám do krásy,“ napísal Milan. „Wow božské, tie šaty vám veľmi pristanú,“ komentovala ešte Sissi.  

Ako sa tento výrazný look páči vám? Myslíte si, že by na ňom mala niečo zmeniť?  

Súvisiace články

Najčítanejšie